Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlo ciniti a dobru se nadati, ne ide nikako
Ustaškoj politici u Hrvatskoj ne odgovaraju političari kao Ivo Josipović, Jadranka Kosor, Stipe Mesić, koji imaju realno viđenje BiH, kao suverene države, i potpuno drugačiju percepciju bosanskih hrvata.
sve cemo bojkotovat iz hr.. SVE
Kazu da je ne vrijedi coravom namigivat pa niti sa nacionalistima voditi dijalog niti se sa takvima moze argumantovano ubjedjivati. Nije ni Blajburg bio bez osnove.
Legalno a mozda nije i legitimno. Prvo i nesporno je to, da je Covic u proslom mandatu na istim pravilima bio izabran, a nakon sto je prevrsio svaku mjeru u svom neprijateljskom djelovanju i doveo stvar do usijanja onda nije mogao ni biti izabran, a od kuda ta procjena da je izabran bosnjackim glasovima kad su gradjanske stranke dobile dvostruko vise glasova od SDA sto potvrdjuje da je Komsic izabran glasovima gradjana federacije.
Prvo, treba biti glup i poremecen da bi neko bio ekstremni nacionalista, pa Kolinda, a evo u dobroj mjeri i Plenkovic idu Kolinda Erdoganu da lobira podjelu federacije i blati Bosnjake pa isto ide i Putinu za istu stvar sto je svakom jasno da je to haranga i agresivno djelovanje na susjednu zemlju, na koji nacin se je Kolinda a da nije ni svjesna toga osramotila.
@Heep Kao prvo glup si,kao drugo nemas pojma,kao trece mama ti je Srpkinja zivotinjo!
@sarajevskeuskestaze2 Ocito da nemas pojma da je vecina brigada iz Hrvatske dolazila u ispomoc hvo.Jeb.ga jarane mi nismo srbi da se penju odmah na traktore i da bjeze.Dzaba i ispomoc,ali nisu mogli probiti crtu na Vakufu i Mostaru.Ti gradovi su bili ko Sirija,razoreni,ali ne i pokoreni
Kako misli ubediti Bošnjake da na FBiH ne gledaju kao na svoj entitet? To je smešna ideja. Poklonu se ne gleda u zube.
Zahvali se ti Holbruku što imas entitet RS
BREAKING NEWS: Komšić hospitaliziran zbog ekstremnog bola u penisu izazvanog nepriznavanjem njega kao predsjednika
Suti Ivo, zaboravio si prije svog odlaska... da si cestitao Dodiku dan SRPSKE REPUBLIKE.
Josipović je veliki gospodin, al' u demokratiji, koja je teror šupljoglave većine, nema šanse protiv lujke plavuše.
U odnosu na HDZ tovare, Ivo Josipovic se cini puno boljim, medjutim taj prvi utisak vara. Ne mora znaciti ako su tovari HDZ-a takvi kakvi su, ne mora znaciti da je Ivo bolji. Ne, cak naprotiv, u Ivi cuci jedan veliki Macek. Naravno, onda se pitamo ko je bio iz Ivinog doba Cvetkovic? Boris Tadic. Bosnjane ne treba braniti Ivo, nego bosnjacka profesionalna armija!
na kakvim si ti drogama?
Jedina mana je što piše da je bivši predsjednik.
Kakva bola majorizacija, 1 milion bosnjaka a 250000 hrvata i imaju jednaka prava gdje to jos ima, a zalite se
gradjanska drzava i stoji iza toga da i onaj koji pripada manjinskom narodu ima ista prava kao i onaj sto pripada vecinskom. S tim da jedino u politici nema toliko moci ali nema veze makar ima sta da jede, ovako nema sta da jede niti jedan narod.