Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo, malo pa nam "pomazu" Srbija i Hrvatska. Kada cete se okanuti Bosne i Hercegovine?
Pa trazili ste da vam Srbija pomogne kad su bili pozari i poplave ... Ah da, vi Bosnjaci imate samo kratkorocno pamcenje sto je medicinski fenomen.
Ima Bosna takvih pomagaca za izvoz :-) Ja bih volio da Ivica malo pomogne Amerikancima ili Siptarima. Dosta je Srbiji pomagao.
pomozite sebi tako nama pomazete
Nemojte nam vi pomagati majke vam! Dobro smo upamtili vasu pomoc, nosio vas djavo daleko od naseg praga.
Nemojte vi pomagati ako Boga znate...
Ne lupetaj debeli ! Ne možemo sebi da pomognemo, a ne drugima.
hvala gospodine na lijepim rjecima al bolje vi pomozite sebi
Nemoj nam ti pomagat matere ti
Ovi gdje su pomagali tu više ni trava nije rasla.
Hahhahaha smijesno. Sta ces ti Srbija vam u raspadu, imate smanjene plata za 30%, otpust velikog velikog broja radnika, rupe da krpite, hocete u Europu na vrat na nos i hocete nama da pomognete....Nuh nuh blah blah gluposti
i Slobo je 90-tih zelio da pomogne ,pa je slao municiju kroz cijevi bisnjacima..!
Koliko je poznato 1991. godine JNA je ostala bez municije zbog rata u Hrvatskoj. Tada im je Alija pomogao sa velikim isporukama granata i mubicije iz Konjica i Bugojna. A kako i nebi, jer ta municija Bosni nije bila potrebna jer je za rat potrebno dvoje.
Samo vi sanjarite BiH je za vas zapad bila i ostala i bice.
pomozite prvo sebi, MENTALNO
Ne pomaži pizda li ti materina.
jbt,u sps-u svi odreda lice na rahmetli slobu....fizicka slicnost sa bivsim vodjom,glavni faktor napredovanja u stranci....
Da je srece da smo ih poslusali 1990. godine, a ne Aliju i njegove zatvorske drugove. Al sta ces, Bosnjaci nasjeli na pricu da ce ih Srbi sve redom poklati ko sto su poklali sve Muslimane u Srbiji...
Vidi se da te bas pogodilo. Uglavnom tipicni komentar Bosnjaka koji ne zeli da prizna da je on sam kriv za svoj jad i bjedu. Koliko se vidi ja govorim o 1990. godini kada su vas evropljani navratili da se odvojite od juge i pripojite Evropi. 24 godine vam nije dovoljno da shvatite da ste nasjeli na klasicnu prevaru za koju su nagradjeni tajkuni koji su prigrabili svo bogastvo a vas ostavili da prezivljavate na njihovoj konzerviranoj hrani.
liberalista je valjda konto nesto drugo napisati pa mu se rijeci smiksale
PRIKAŽI ODGOVORE (1)