Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar posao dobro placen, a uvijek dobije na kafu od penzije i d.dohodka..
Evo jednu cestitku i sellam iz kosnog Berlina. 22.02./h...!
@ kraftwerk Zakon kaže da svi koji u skorijem vremenu postanu penzioneri moraju primati penzije preko banke osim ako im je najbliža predaleko (koliko ja znam) i ako su odavno penzioneri (ne bukvalno :D )
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znaš kako moj cuko laje na njega?!
Ja cu i dan danas prije reci cuko nego pas a rođen sam u Sarajevu i zivim vec 36 godina. Jebo te pas !!! Ili jos gore ker.
a džukela ? ahhaha
w
Tezak i odgovoran posao ali i lijep, jer postari su dio porodice, znaju stanovnike, popricaju, nasale se, nekada ih napadnu nikrive ni duzne, a oni to sve mirno podnose i rade svoj posao. Jeste u zapadnim zemljama stavljaju na bankovne racune penzije, penzioner ode do automata i podigne penziju i nazad kuci. Za svo to vrijeme suti, vrati se kuci suteci....Nema one ljudske topline ...nema onog razgovora, sala, razgovora o utakmicama, o politicarima, o reumi, o vremenu....Zato neka postara i neka im je rad sretan i bezbjedan jer oni su jedina veza sa svijetom za mnoge penzionere koji zive sami. Bravo Iveto nadam se da ces jos dugi niz godina raditi i biti ona ljudska nit koja veze sve nas u ovom besosjecajnom svijetu automata.
Joj teorije o poštaru i toplini koju on nosi kad nosi pare. Pa jesil malo ofirna? Imaju poštari svuda na svijetu i nose poštu, nije valjda da im se treba radovati samo radi para??
koliko je ovaj kazni podijelio za 25 god.uhhhhhh
A hebo ga ivo,takvih poštara ima na stotine u BiH a Bogami i onih sa 30 i više god staža.Glupost
Duša od co'eka. :D
Da li netko moze da nam objasni kako je moguce da manje od 400.000 Hrvata iz bosne uspijelo svijetu dati 2 nobelovca, a 2 milijuna Turaka je uspijelo svijetu dati tocno -- 2 milijuna parazita, a??????? kako je to moguce, Turci?????? Recite nam!!!!!
Rercite nam Srbijanski Turci kako je moguce da vi sa 2 milijuna svojega zivlja nikada nijeste uspijeli svijetu da date nista osim parazita, a kada bismo u pricu dodali i vasu bracu u Srbiji, onda se bojim da je slika cak i mnogo gora, jer dok sa jedne strane imamo jednoga Nikolu Teslu, Vuka Karadjica, Ivu Andrica, Rudjera Boskovica, Vladimira Preloga i mnogo, mnogo drugijeh, sa vase istocne strane nemamo nikoga! Ama bas nikoga za mnoge minule vjekove, sto je mnogo vremena! Slucajnost?! Ja mislim da ne! ehehehe
Jaoj majko mila i komentara :D Procitaj naslov filozofe
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Gdje je onaj poštar što je prokock'o penzije prije par godina? :D
Ivo kralj Mejtaša !
sto godina živio
nek zivi 200, ali to mjesto nek ustupi nekome ko je nasmijan ljubazan i zna sa korisnicima.
sto godina živio
Meni je on jednom donio pismo u kojem mi prijete zivotom
Ne znam koji su ovo folovi, jel ovo placeni marketing pred eventualno neku novu sistematizaciju i otpustanja u bh posti?? Pa ovom covjeku sam 50 puta otisao da preuzmem posiljku i svaki put se uljudno pozdravio on te samo mrko pogleda ispod obrva i probaci ti onaj paketic kroz sibu ako moze ako ne onda samo digne ruku bez da mrdne dupe iz stolice. Moramo zvati prave stvari pravim imenom ako hocemo da nam se drustvo popravi
A sta je sa djogom? :D
Budalaštine...