Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo sprdacina sa SUDOM i TUZILASTVOM BiH :D Uklone covjeka pred izbore a puste poslije izbora!!! Kao da se nista nije desilo!!!
Svako ko ima i malo mozga moze da skonta da su ti kriminalci POLITIKA VOJSKA s kojom zastrasuje gradjane i sa kojom ostvaruju svoje ciljeve.
asbih, nije ovo šprdancija sa sudom i tužilaštvom (namjerno mala slova, jer više ne zaslužuju velika), nego sa građanima BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao vratili se! Bravo Tužilaštvo, šta mi bez vas tako sposobnih!
Sveto pravilo TRESLA SE GORA - RODIO SE MIŠ
pa ocigledno samo kod nas mozes nastaviti da radis i nakon silnih optuzbi i hapsenja vezanih za korupciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima I u Tuzlanskom zatvoru perspektivnih kadrova za BiH drzavu, nije fer da se uguravaju samo oni iz Sarajeva I Mostara.
Poserem se i na sud i na državu,Ako im je sud zabranio pošalji policiju i uhapsi govna i u zatvor ko što radite sa malim lopovima đeparošima ,sitnim dilerima Ovdje se malim lopovima skida glava a velikim kapa.
Bravo za tuzilastvo i sud,poserem vam se usta svima..........A za Bahilja i Lijanovica predlog:::::::Sada udrite svim snagama i opljackajte sve sto mozete.Zelim vam u tom pohodu svu srecu ovog svijeta............
ma ja ba, samo ih zatvorili dok su prošli izbori, i sad će ovi da tuže državu za ne legalno pritvaranje, i time će budžet biti još kraći za odštetu, i tako sve u krug.
Sto ovaj desno ima cestitu facu..
Pa došli su na posao da zajedno sa Nerminom Nikšićem opljačkaju još što je ostalo jer znaju da ih tamo neće biti iduće 4 godine....
LUDE LI DRZAVE LJUDI MOJI.
OMLADINO..........BJEZITE IZ BIH !!!!!!
Samo u BiH...
ONLY IN BOSNIA
Doznaje se da ih je A Zukic pozvao da ga posjete!Da zaborave nepravde i teske casove, i da razgledanjem njeegove kucice dobiju inspiraciju za nove poduhvate!
Čekajte samo dok knjigovođa progovori... Tada im je tapija svima...
Bahiljevih 5 sekundi slave https://www.youtube.com/watch?v=ifr3zcuoUIE
To samo pokazuje koliko postuju drzavu.
Zemljo Bosno i Hercegovino! Pukni, pa da svi propadnemo! Kakvi su ovo sudovi koji osumnjičenim kriminalcima dopuštaju da vrše funkciju državničkih poslova???? Gdje to mi živimo? I KAKO DA SE JA SADA OSJEĆAM KADA ZNAM DA U MINISTARSTVU SJEDE KRIMINALCI?!
Slobodna si da se osjecas ko budala,ko popisana i popljuvana!Ali mozes se tjesiti da je ovo dobra drzava za ministre i ostale krimose!