Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prebacite se na EP BiH imate pravo ako niste znali , a ugrozena EP HZHB je opet angazovala Bosnjake iz Tuzle da vam poprave dalekovod jer oni nemaju dovoljno uhljebljenih kadrova HDZ-a i nece da rade po ovom vremenu . I jos dok smo na ovoj temi zasto jedino EP ispunjava nacionalnu kvotu pri zaposljavanju a ove dvije EP ne ?? Glupi Bosnjo svak te jeb.e zahvaljujhci sdooo
bosnjaci su uvijek bili magarci za vucu i teret
sve je to po serijatu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koga boli kurko, prosli izbori :)
Neka im braca Rusi dostave pomoc preko trebinjskog aerodroma.
Idite kod Covica pa demnostrirajte, on ce vam dat i vodu i struju... on se brine o vama.
Ma kakva kurčeva Hrvatska Herceg Bosna, to je nelegitimno i neustavno, može onda i Srpska Krajina u Hrvatskoj il bi to bio problem?
Poture, za razliku od RSK. HR HB nije poražena, nego su je Hrvati unijeli u "muslimansko-hrvatsku federaciju" koja se danas naziva F BiH. Pa je samim tim i HR HB ustavna kategorija, isto kao i druge izvedenice iz navedenog naziva.
Jadno, bijedno i na kraju ipak Bosanski tipicno: EP se politicki preyebavaju preko ledja smrznutih ljudi. Nikad napretka, nikad.
"Tokom blokade graničnog prijelaza, električari, koji su angažovani iz Tuzle, izašli su na teren" Ne kontam, kako? Je l to EP HZHB nema elektricara pa angazuju ove iz Tuzle?
jel to ono elitno turisticko naselej u najavi ... odmah sam ga prepoznao ...
Pod hitno Ivanicu vratiti u sastav RS-a
Spavaš li mirno Čoviću Dragane!
Koja je to selendra i zaosatlost ova Ivanica... a htjeli je Hrvati predstavit kao Beverly Hills... idite u opcinu Ravno pa im se zalite...
MZ i opcinu blokirajte, samo ne znam sta granicni prelaz ima sa vama.
kad ste trebali rušiti općinu onda niste toliko kukali ahihihi.
mislim opet mi je malo žao ljudi, ali yebi ga, nema ni u zenici grijanja, a ne u nekoj selendri.
@SrpskoTrebinje ivanicu su zauzele hrvatske snage 5.srpnja 92 godine, a braća srbi su ravno ravnali od 2 do 5.11 91 godine..
Ne moze se dalekovod popravljati sada, cekajte dok prodje slavljenje zlocina i genocida srpskih terorista pa ce nekad na proljece mozda i covic licno da urgira kod dodika da i ivanicu ukljuci u treci entitet.
@SrpskoTrebinje Ah, pa znaci vec su u trecem entitetu. Ne znam onda sto kukaju. Trebao bi ovo covic hitno demantovati.
Braca Hrvati ne prastaju mozete se vracat kolko god hocete moze i Covke se lizat sa Krmecom glavom al dzaba genocidni stoj ostali naprijed