Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti k'o da nisi gledao vremensku prognozu... vrijeme je promjenjivo oblacno s padavinama...
Treba jebbati kompretan retardirani bosanskoHercegovacki narod i to u bulju JAKO NAJJACE...Jebo ovu drzavu i ovaj narod ja se palim cim ufatim prvu priliku
Vrijeme je i tebi Mladene, ali nikako da odeš.
I po čemu je ovaj debeljko drugačiji i bolji od Dodika? Ili Ognjen Tadić? Ili Pandurevićka?
Po cemu Bakir drugaciji od debeljka?ili Zlatko od Dodika?Covic od Bosica? Svi su oni isti jarane,njihov interes je iskljucivo licni,a to je NOVAC!!!
Dobro si pomješao stvari, nisu svi isti i nisu svi zločinci, sorry
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mijenjaj vokabular Ivaniću. Bez stranaca ti si potpuno svjestan šta će se desiti. Sviraš li diple Mileta lopuže ili šta, jeftini populizam! Dogovarajmo se, ali bez poznatih podvala!
svaka glupa ovca izabere sama sebi mesara ,,,tako ce bosanski narod isto izabrat na novim izborima
Evo Kurc nam savjetuje sta da radimo http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Kurc-gradjanima-BiH-Glasajte-ne-dizite-ruke-od-politike-263855.html Kazem, bolje da slusamo i Kurca nego Do-dicka :)))
Vidi mu gloove
Dragi Mladene. I trava na livadi postoji. Ne radi nista, ali postoji. Entiteti su tu negdje bare-bare sa travom.
Nisi tako sr.ao mladene,dok si pio kafu na ciglanama u sarajevu...
Pro bosanski orjentiran srbin. Kao i onaj sipić
svi su isti
Odgovorni politicari na sve 3 strane i nek kupe prnje
Jos bi bilo super kada bi ostavili BiH na miru i napustili sve BiH institucije
Pa Incko je to ponovio jer mora se vidjeti da on nesto kao "radi". A Ivanic sa ovom izjavom pokusava privuci kojeg Dodikovog glasaca. A vi sto kazete da nije bolji od Dodika. Od Dodika je svako bolji. Bilo ko da pobijedi bolji je od Dodika.
Dodik je bio dobar ranije. Nije bio nacionalista, cak su ga i stranci podrzavali. Ja sam isto ranije bio za njega. Ali sad se promijenio za 180 stepeni, skroz suprotno sve od prije. Udarila mu slava u glavu, treba ga spustiti malo.
Evo Kurc nam savjetuje sta da radimo http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Kurc-gradjanima-BiH-Glasajte-ne-dizite-ruke-od-politike-263855.html Kazem, bolje da slusamo i Kurca nego Do-dicka :)))
....kolikima je vrijeme da odu, a oni se prave ludi........
Neki dan me pcela ujela za kitu i u tom momentu sam je kontao kandidovati za izbore jer je neodoljivo podsjecala na Dodicka imala je veliku glavu u u glavi nista.
Heeeelp ujeo me Stršljan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i jest... pojeo je kamion bifteka a od njega nis' koristi !
Preporucujem da se procit.. A sta fali i klixu da objavi ovakav objektivan članak sa rgumentima i istinom http://saff.ba/dzihad-u-republici-srpskoj/#.VByCi_mSxu4
Saff.ba je primjer objektivnog zurnalizma hihi
Eto nek si ti objektivan. pročitaj članak. Uradi danas nešto pametno