Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto strucnjaka i ki.te: Ustavi sud je kreator a ne tumac Ustava... Pa ko ce onda tumaciti ustav? Ti? doDick?
Samo vi Dodika slusajte. On rastura Srbe koliko i Covic Hrvate. Svi odose trbuhom za kruhom. Nisu dzaba vrane na njega graktale prije nekoliko dana. 💀
Malo se laktaško krme zajebalo, nije ni pročitalo prije potpisa
Nije jasno kako im je Ustavni sud ok kad donosi odluke koje im odgovaraaju, a kad im ne odgovaraju odjednom je riheč o štetnoj praksi i postajz problem stranci u Ustavnom sudu??
Bre dase ramemo, trideset centi je onog ko bolje plati a ostalo ie drzavno rece moi djeda
Krmak,ustavni sud je legalan i vrhovno je tijelo..
Gicko prasic u epizodi kiseli krastavci ... Kenjalo koje samo kenja ko foka... a mile ih razvaljuje lagano ... uvijek on profitira od blokada na lokalnom nivou ili ti pc ...
@DRYTornado Bakir ne mora nista spremati, za njega rade drugi.Kad netko misli da moze raditi sta hoce, to ti je slicno:cackas u vatru da bi se na kraju sam opekao.Nije to kako pojedinci misle, a kao pojedinca smatram i tebe licno.Kad se lavine pomakne sa brda, ona rusi, odnosno zatrpava sve na putu.Pitanje je:da li ce Vucic imati hrabrosti da pomogne Dodiku u onome sta on sanja.Hladni rat izmedju Rusije i SAD koji se ponovo raspirio bi mogao dovesti do teskih sukoba izmedju ove dvije drzave.
Jasta radi . Koristim priliku i za moju nanu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne.
Vidiš ovoga,silne fakultete završio,na najvišim funkcijama bio,obišo svijet,komuniciro sa svjetskom intelaktualnom elitom i opet NIŠTA.Inteligencija mu ko broj cipela.Ima tu i bezobrazluka pa priča laži ali meni se čini da je veći dio glupost koja izvire iz njega.
kod nas sve neke intelektualne nule. dragi profesore ti si kadar..
besmisleno je tješiti se izjavama propalih političara ili političara iz rs koji su na "platnim spiskovima" naklonjenih službi. Realnost će vas poplaviti kao tsunami. Bavite se realnošću. Baviti se realnošću nije namjerno izazivanje kriza preko "karika" u ustavnom sudu ili negiranje čitavom narodu njegovo političko postojanje.Mnogo puta se klix bavio propagandom i ništa nisu naučili.
Hoce europske kredite i pare, ali ne razum i pravdu. Treba ih poslati u neku banana republiku cim im se izmakne fotelja. Normalno, nakon odsluzenog zatvora.