Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cemu se svemu uhvate genocidasi srbi je osudjeno na BARBARSTVO, KRIMINAL, RATNE ZLOCINE i DIVLJASTVO ! Dodik je najveci kriminalac mafijas u Evropi TO SVAK ZNA Ko sto ZNAMO TAKODJE DA JE GENOCIDNA TVOREVINA NASTALA NA GENOCIDU BOSNJACKIH CIVILA , SISTEMATSKIM MASIVNIM SILOVANJIMA BOSNJAKA, ETNICKIM CISCENJEM BOSNJAKA I HRVATA, SRBO BARBARIJOM I SRBO TERORIZMOM I FASIZMOM ! Sikter !
Džaba ti bilo koja lobistička firma kad postoji istina: RS je genocidna petokolonaška nakaradna šumska tvorevina.
Korekcija svaka čast skinuo si maglu sa očiju još i da hoće ostali iz Federacije lakše bi se živjelo!!!Pa naravno da sve vodi ka raspadanju države i nezavisnosti Republike Srpske, otkad mi to i govorimo!!!Ionako ovo malo što je još ostalo je čista formalnost!!!
Nije Ivanić poture već si ti posrbica. U glavi ti je velika zabluda.
Ivanić: Sve čega se uhvati Milorad Dodik osuđeno na propast.... a, uhvatio se za bosansku k.u.r.č.i.n.u.
@ Huko 29.05.2012. u 13:35 @СрбИН - Prevedi te znakove na bosanski Za pismene nije potreban prevod, ovo isto znaci i na cirilici i na latinici, samo je potrbno da ne budes POLUPISMEN. A sto se tice IVANICA, uzmite ga sebi pa neka vama bude jos bolje, pustite Dodika da nas zamajava.
....al ipak ja mislim da smo zero bolji od drugih.....
-----I -c.e.t.n.i.c.k.a- tvorevina je osudjena na ....propast.
Hvala sto nas svaki dan spominjete. Hvala sto o nama svaki dan razmisljate. Hvala sto ste opsjednuti nama. Hvala sto mi dominiramo na vasim web portalima. Hvala sto nam dizete rejting. Hvala sto vise cijenite rad nasih politicara nego vasih, htjeli to priznati ili ne. Hvala sto nam zavidite sto imamo normalan zivot i sto nismo opsjednuti vama kao vi nama. Hvala i na tome sto nas mrzite, uvijek su gori za boljima lajali. Hvala sto ste svjesni sto nikad necete biti MI. Hvala na svemu, mi na vas pomislimo samo kad cujemo ili procitamo ovako neku bolesnu glupost ili u medijima cujemo jos jednu od niza vasih potreba za SAMOSAZALJEVANJEM
Ovdje su jedino Bosanci zatrovani mrznjom i ogorcenoscu, i zaplei negdje u 90tim godinama, tako da NIJEDNE!
Budžet se mora usvojiti a Šumska je propala svakako. Hem genocidna hem izdajnička hem nakaradna tvorevina.
Usvajanje ovog drzavnog budzeta u CETVRTAK jedino i samo ide u korist genocidnoj tvorevini, a to je cilj spirica, unistiti drzavu BIH- u! ZNACI DA AKO SE PROPOZIRANI BUDZET SPIRICA KOJI PREDSTAVLJA GENOCIDNU TVOREVINU NE USVOJI GENOCIDNA TVOREVINA CE DOZIVJETI KOLAPS ! Vidjet cemo KOLIKO SU LAGUMDZIJA, ZLATKO KOMSIC I FAHRUDIN RADONCIC PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE !
Bankrot firme, Tadić mu izgubio, ne bi li mu čir puko..
Hvala ti na-karđo živ bio još 100g. i da te ćelija 2sa2 raspameti
E jes ga izlobirao , alal mu vera.
Hvala zločincima karađ....i mlad.... što vas ovdije ostave da obolite i krepate od mržnje prema našoj BOSNI I HERCEGOVINI ili da se postepeno kupite odavde prema istoku što nama ide u prilog i jedno i drugo
Za te pare mogo je sinu i pašnjak uz voćnjak uzeti