Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li je napisao lihvar ??? Garant nesto protiv vjere i bosnjaka
napisao je "obama and trump - make serbia great again".
kako stvari u siriji stoje, kako rus istresa tovar nad neduznim, bit ce jos knjiga za upisat suosjecanje nad onim sto istresaju.
kazem da treba osuditi djelo al ne treba se suosjecati jer ambasada rusa u nasoj zemlji trazi podjele zemlje, i ne priznaje odluke ustavnog suda, a u siriji cine gore stvari.
@tresiglavic1 mucis se bezveze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja tuga da u ovoj drzavi da se jedan clan predsjednistva oglasava samo na tragedije u Rusiji i Srbiji, drugi samo za Tursku, treci za EU. Zar stvarno i na ovakvom događaju morate skupljati politicke poene?!
najjeftinije !