Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li ikako tekst bez slike ovog krmka..
Zalosno je sta smo dopustili ! Da nam oni koji su nam htjeli nestanak kroje sudbinu ! Stoko jedna nacionalisticka nabijem vas na ku rac ! I balije i cetnike i ustase sve vas nabijem ! Pustite nas da zivimo ko normalni ljudi europljani ! Ili nam otvorite granice da kolektivno svi idemo odavde !
Nema tu srece dok god se spominju glavni interesi tri konstitutivna naroda, umjesto interesa gradjana i upravo taj trend forsira RS i njeni predstavnici, zbog toga sto je ta RS nastala u genocidnom poduhvatu sistematskog etnickog ciscenja svih onih koji su bili razliciti od, kako sebe nazivaju, nebeskog naroda i nazalost uz pomoc Covica taj trend je dobio i dobiva efekat domina jer ni Bakir ne ostaje duzan nego igra na kartu Dodika i Covica i u biti gradjani ga puse i to dugorocno....
Kme kme... Lesinari i ti i Dodik
strane sudije u ustavnom sudu (koji se dodjeljuju izravno iz Strasbourga) su jedini tračak nepristranosti i pravednosti u našem sudskom sistemu. Ostala bagra prvo gleda na nacionalni interes, a realna pravda i poštenje su sekundarni.
Ovaj isto lagumdzija, ja ovdje slucajno ,nisam ja
dodo seljacino jebali ti muslimani sve
ivanic je bezobrazno glup ... dosao na poziciju zbig bosnjaka... i samo Gusla kako dodik hoce.... da nema strani sudija sto zele covic i dodik sve bi se raspalo...
Bolesno je da u "nezavisnoj i suverenoj" stranci sjede u Ustavnome sudu, stranci sjede u kancelariji Visokoga predstavnika ma bolesno je da postoji kancelarija Visokoga predstavnika... Indija tokom britanske uprave bijase manje kolonija no sto je to BiH danas.
to je sve zbog srba sta ti mislis do koga je
kakvi smo , stranci ce jos dugo sjediti
PRIKAŽI ODGOVORE (24)