Komentari (666)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi se ionako narazgovarali jer Inzko na svako pitanje daje isti odgovor: Zabrinut sam haha xD
"RS je sama po sebi Sjeverna Koreja i ne treba nikakav Dodik ili neko treći koji bi od RS pravio izolovanu etnofašističku i autokratsku tvorevinu koja opstaje zahvaljujući posljedicama genocida, diskriminaciji nesrba, a sada i gaženjem sloboda i prava građana koji sebe percipiraju kao Srbi. RS JE POSTMODERNA NDH. Jednostavno poslije istrebljena drugih na red za opresiju dolaze oni u čije ime se istrebljivalo komšije" Banjalučki kulturolog i istraživač Srđan Šušnica.
PRASE FASISTICKO,DUPLJAK,HIJENA DOK SI DOBIO GLASOVE BOSNJAKA,BIO SI KO DEMOKRATSKI OPREDJELJEN,A SAD PONOVO PRAVO FASISTICKO LICE,,,JEBE SE NEKOM SKIM CES TI KOMUNICIRATI,A SKIM NECES,,ODJEBI U DODIKOVE ARSINE TAMO TI JE LEGLO ISTOMISLJENIKA,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa poredjenje RS i NDH je uvreda za NDH.
Lijep je vakat i sad,pravo lijep.Znaju Bosnjaci kako im je lijepo u RS,posebno u Banja Luci.A narocito se sjecaju lijepog vakta u ratu,kada su bili nesto kao jevreji u Poljskom getu.Nema ih danas na mapi,a kamoli na nekim radnim mjestima.
ma jung je pametan, al mi nismo..zali boze u cemu ce nam zivot proci.
Jes ruzan *ebo seatru
Smiješno! Incko može da smijeni tebe, Ivaniću - ti Incka nikako nemožeš!
Ruzan si da bi sta zahtjevao suti i prekinut cemo mi komunikaciju s tobom odseli se iz BiH
NDH = RS.
I ostani tamo gdje si... nedolazi nam u SA... netrebas nam... kontaminiriaces nas
Pogledajte obavezno - Sve objašnjeno. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/susnica-dodik-sprema-hibridni-rat
Mladene srami se!
Kako ga nije sramota da poredi NDH sa jednim i to manjim Bih entitetom, koji ček nema ni prerogacije države.
Stoko. Velekvisling vas u Daytonu, de jure i de facto, amnestirao od onog što ste, de facto i de jure, učinili, ali vi ne možete iz vlastite - genocidne! - kože. Ne možete to, čak, ni nakon nove amnestije Velekvislingovog političkog kopiljana, Princa Kuge. Po svoj prilici, kada je u pitanju vaša politika, Tuđman je u pravu - vi ste najveći regionalni i evropski faktor nestabilnosti, duže od stoljeća.
Vidi mu face... kad se ovakav umoran lik pojavi u Briselu medju friskim Evropskim politicarima... Od tebe treba bjezat kilometrima daleko gazape
BOSNJACIMA SMETA RS i 9 JANUAR JER SU UMISLILI DA JE BOSNA I HERCEGOVINA NJIHOVA PRIVATNA DZAMAHIRIJA !!! BIH NIKADA NECE BITI DRZAVA BOSNJAKA!!! STO JE ALIJA IZHALUCINIRAO !!!!! POSTOJE I SRBI I HRVATI KOJI IMAJU PRAVO NA SVOJ ENTITET !!! A BOSNJACI POSTO NAJMANJE TERITORIJE IMAJU 23% POLAZU NAJMANJE PRAVA U OVOJ DRZAVI A NAJVISE KUKAJU KMECE I SERU !!! DZAMAHIRIJA U EVROPI NEMOZE I NECE NIKADA BITI DOZVOLJENA OD CIVILIZOVANOG SVIJETA!!!!
Cedo kolko to profila imas... pod cijom komandom ti ovdje trabunjas... da znas da ces do sudnjeg dana gledat dzamije po nasoj Bosni i Hercegovini... da ces do sudnjeg dana slusat ezane... bit obavjestivan o bajram namazima i ostalim lijepim bosnjackim adetima
Ista govna kao i ndh samo drugo pakovanje. SF/SN
Nije Inzko nikog uvrijedio, covjek samo rekao istinu koja njega boli. Rat okarakteriziran kao agresija, presuđen genocid, dodjeljuju priznanja presuđen ratnim zločincima i kažu nije NDH. NDH je nastala u vihoru TWW a ovi iz cista mira kamama na komsije. Pokrije se ćebetom.
...SVINJOGLAVI... !!!
Mamlazi iz RS pozivaju se na portale na kojim komuniciraju ljudi anonimno.Zar se i tamo sigurno zna ko je ko. Gebelsovska politika.