Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Osmorka Dodik prelazi u Bošnjački fornt 😂
Dodik 5 puta pobjeđuje opoziciju.2026.godine će biti u stanju da bojkotuju izbore
Niste vi duduku ni do kloljena. Gospodin, niko mu godinama ne moze nista, e to je umjetnost. Voda vas ko coban ovce.
Ne mogu se goniti ljudi koji slave, al mogu predstavnici vlasti koju organizuju.
Mladen Ivanić je u Predsjedništvu BiH bio i prije rata. I još uvijek se, bar tako on misli, nešto pita. S vremena na vrijeme napiše neki komentar tek toliko da ga se ne zaboravi. Pazitr, on na narodnoj grbači živi više od 35 godina. Previše Mladene. Mada je, ovo što je rekao, sve tačno. Ali, koga to još interesuje. Znamo to i bez tebe.
SDA se, vidimo, koprca jos uvijek. 😂🤣😂 Bookire, Seekooo ...
Ljubim li ga pametna.
Ovaj i Lagumdžija vladari opozicione mafije iz sjenke
a što to opozicija u rs-u nije porazila dodika,na državnom nivou ne postoji koalicija,sve tri strane vuku na svoju stranu,bez obzira da li sda ili sdp i ostali bili na strani bh bloka ista je priča koja može funkcionisati samo na kompromisu,bar minimum treba izvući iz toga a ne praviti ratno stanje na državnom nivou i to koristiti za uhljebljavanje na nižim nivoima
Osmorka ako uspije u naumu izucavace se na unuverzitetima sirom svijeta kao neko koga ko je dozvolio da se zadavi BiH vlastitim rukama.
Osmorka je izdajnicka bagra
Istina, nema te programske koalicije kako govore Osmasi, nego samo fotelje...
Dodik prkosi SAD-u, a da se povuce pred pijanim Niskicem i drogiranim Konkovicem. Bajka u koju ne vjeruju ni oni sto se jos nisu rodili.
Znaju to Dritani, ali kako uhljebiti vojnika Niskica koji nije prosao niti na kompenzacijskoj listi. Koalicija bluda i nemorala - osmasi.
Niksic sa 4000 glasova zeli da disciplinuje Dodika. Ona takve pojede prije dorucka.