Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška onome ko je činio genocid u državi čiji si član Predsjedništva? Da li imaš imalo časti i obraza? SRAMI SE!!!!!!!
Nema razlike između njega i svakog drugog iz šumske i genocidne tvorevine
Dokaz da je kompletan srpski narod u BiH kriv za genocid! Nema pojedinačne odgovornosti, samo kolektivna...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Krme genocidno.
Koji mu je kyrac? Podržavati čovjeka koji je učinio genocid, pa treba i tebe mladene strpat odma hapsit. Znači i ti bi to sutra radio isto.
Zar ovo moze izjaviti obrazovan covjek, koji obnasa funkciju predsjednika drzave nad cijim je narodom pocinjen genocid?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da imamo neki zakon i vlast trebalo bi odmah kazniti sve koji veličaju osuđene ratne zločine . . zamisli da angela merkel izjavi da je neki osuđeni SS oficir bio heroj njemačke ? šta li bi bilo
Šta to opet krmeća glava rokće ?
Jadno i bijedno poltronski Ivaniću. No, možda i moraš tako kao i Dodik i ini. Bgd. službe i tebi sad i diktiraju svaku riječ i prate svaki korak, ali naravno, ti i nisi neki "heroj". Možda u buduče postaneš i spomeničar bre.
mamu ti hebem cvikerasku primas platu od bosnjaka jos se kurcis mamu ti cetnicku poremecenu
Nevjerovatno, koji god od ovih političara iz Banjaluke ode u Beograd bar na 5 minuta, vrati se kao sasvim druga ličnost.
Neka Izetbegovic, Covic i Dodik skupe pare za pomoc. Ionako su isti.
Gledam ga na suđenju onako trulog, bolesno trulog, bolesno se kezi, ko hijena, pitam se šta je i koja je to pravda, pitam se što nije prosviro, još dok su ga ”tražili”, svoj bolesni mozak kao što to nalaže generalska čast. Truli generali nemaju časti. Zvuči mi nekako bolje, duže, 40 godina od doživotne jer neće još dugo, truo je. Zlo ga pojelo svog.
Srbende misle da se njemu sudi zato sto se borio za interese srba. Ne braco srbi nego zato sto je pri toj borbi ubio, silovao, popalio i popljackao. Da je bio fair fight i da se on drzao zenevske konvencije upotpunosti niko njemu rijeci ne bi rekao. Ovako nek gori u paklu Sratko. Treba ga izvesti pred majke Srebrenice 11-og jula, one da mu presude. I ne samo pred majke iz Srebrenica, nego i iz Prijedora, Kljuca, Sanskog mosta.... Teza nek smo mi vas poklali i vi ste i nas je na nivou zivotinja.
Znaci trebalo bi isto godina presuditi i bosnjacima i hrvatima iako su manje ubijali srbe. Znaci jedna srpska zrtva = 100 ili 1000 bosnjackih ili hrvatskih?
Ima jos Mladica a ako Bog da bice jos i srebrenica.
@Silent83 De ohladi, hljeba ti. Da su kraj tebe fijukali meci i padale granate pitao bih te. Mir nema cijenu, a ovaj sadašnji je, uzevši sve u obzir, prilično pravedan. @katonix Vlasi žive u Rumuniji, nije mi poznato da ih ima u blizini.
@Silent83Klix poruka ..pod hitno otkriti identitet ovog teroriste i obavijestiti SIPA i EU institucije
Samo vi njega podržavajte, daleko ste dogurali s njim i takvima ...???
Jebote kakvi su nama likovi predsjednici :O
Covjek kaze oni sto ona druga dvojica misle. Zar neko misli da bi bakir osudio orica. Dao bi mu podrsku isto kao i ovaj pavijan mladicu
Oriću podrška nije potrebna GENOCIDNI KRETENU.Jel misliš kad Aleksandar Vučić izjavi da je Naser Orić nekome vadio oči,iako svjedok srbin kaže da je taj pored njega poginuo u borbi,dovoljan razlog da se neko osudi?
Svi ste vi isti mater vam vlasku yebbbem
Zalosno je koliko nisko pojedini mogu pasti da bi zadrzali guzicu na fotelji. Dodvorivanje zvijerima, negatorima genocida i promotorima rata i mrznje samo kako bi se skupljali glasovi u narednoj izbornoj godini, sramotan cin. Znam da se u ovoj bolesnoj drzavi govori sve i svasta u dnevnopoliticke svrhe, ali barem postoji neki minimum ljudskosti i saosjecanja vazniji od toga. Nadam se da znate da nema donacije, nit pokajanja u bogomolji koji ce ocistiti vasu savjest. Dno od covjeka.