Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grad_drina >>>> BLAGO GA TEBI TAKO PAMETNOM KADA VAS JEBE CVIJANOVIČKA - BAŠ KAO MUŠKO. NARAVNO ČUNA JE MILETA LOPUŽE!
Može li mi neko reći koga nazivaju Rudonja?
ok... mogu oni usvojiti zakon kakav zele, ali vjerujem da ce taj zakon ostati mrtvo slovo na papiru za krajnje korisnike interneta poput mene... ali jaaako me zanima sta bi bilo kad bi neki internet portal iz RSa objavio neku aferu na vlasti kao sto je klix to uradio.... sta bi se desilo s tim novinarima, i tim portalom? ivanic moze da se nada, ali demokratija u bih je uspostavljena po principu "zakon jaceg", i ja licno tvrdim da se on uzalud nada
"RS je, bez potrebe, došla u poziciju da bude tretirana kao retrogradna" Tacan izraz je "retardirana"
Taman onda kad im i nokat naraste tamo gdje im nikad nije rastao
Što prije to bolje i neka jednom prevlada ljudski razum!:)
Ljudski razum, što je to??
,...draga w.p. - recimo to ovako; - Razum je jedna vrsta neupitnog stajališta vezano za pozitivne vrijednosti bez ikakvih loših namjera i sukladno racionalnom i prirodnom ponašanju nekog pojedinca u svakodnevnom životu. To bi bilo moje viđenje "ljudskog razuma" kojeg je sve manje i manje na ovim prostorima. Zadovoljna??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahhahahahahahh politicari RS-a "doci pameti" hahahhahhhahahahaahhhaahaha
U Bosnije odavno,zbogom pameti...
Kako bi došao pameti, moraš imat' pamet!
grad_drina >>> sporno je šta se u zakonu čita i na koji način tumači. Pa jeli Mile lopuža baš toliko podcijenio pamet Srba uopšte! Pa - odmah su ga stavili na tablu za zajezezanje i nazvali drekavcem!
glupane....zakon cita i tumaci sudija....a ne neki politicar.....toliko bi i bosnjak morao znati
sorosevca ivanica i bosica je narod usranim motkama.....
grad_drina >>> Bolji ti je zakon o dva papka ili zakon o drekavcu. Zna se ko će motkama biti ispraćen put Laktaša!
sad sam stigo....sto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)