Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje se nemoj blamirati. Neće te Bosnjaci vise izabrati
dzabe ti sad nece bosnjaci glasati za tebe, tako da gubis
Mome šarovu je potreban pomocnik, konkurs otvoren
Svinja
Volio bih da hoce pa da ga popusi sto nije nikad u zivotu jer vise nece dobiti niti jedan jedini Bosnjacki glas krmak jedan a glasovima Bosnjaka u vecini sjede tamo gdje jeste i urinira po istima
Naravno da će se kandidirtai . Para ide a ono leži
Valjda je krmak skonto, da onima koji su ga izabrali (iz bosnjackog korpusa) vise ne moze prodavati muda pod bubrege
djikanska krmeca faca
ivanić zvani lepi :))
No koment
bice izabran, al u turac... slobodno neka se kandiduje...
Mislim da je svojim postupcima u protekla tri mjeseca pokopao sve sanse da ga Bosnjaci ponovo uvedu u predsjednistvo. Apsolutno sam siguran da bi prije glasali za Dodika nego za ovog akademskog cetu.
@Zilot nece niko plakati ni za kim. Jedino sto je isvjesno je da ce penzioneri u eresu plakati za penzijama, zeljeznicari za platama, a Dodik za ovcama, jer eres ne napustaju samo oni koji ni u autobus ne mogu da se ukrcaju.
nas i rusa 300 miliona
a bez rusa pola kamiona 😂😂😂