Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali ovdje Hadži Jusko da otvori i još jedan novi koridor, ali prije ga poslati na đabni put, voli Hadžija đabu i đabne izlete za nigdje, jadnik jedva srednju školu završio, a jedino pištolj i pušku zna rastaviti, a u BiH Ministar saobračaja, on je dokaz da je ovdje sve moguče, namotao i titule da predaje djeci, svašta.
Ivanić: Svaki dan je sve manje BiH jer se negira postojanje RS a sad ovo: U delegaciji BiH su, osim predsjedavajućeg Ivanića, ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, ambasadorica BiH u Republici Makedoniji Lepa Babić, kao i predstavnica Kabineta hrvatskog člana Predsjedništva BiH Andrijana Katić. i opet im nema BiH i nevalja im!
Joj joj imamo cetiri putnika mjesecno na relaciji Sarajevo-Skoplje i ovaj vlaski hajvan hoce da uvdede avioliniju.
Kako će se zvati ta linija: AIR KOKUZ ?
Neznam koji qurac sa radim u to Skopje?
A aviolinija Govnazde-Sarajevo ima li?
Samo se pitam ko ce da putuje ni tamo a ni amo jer neznas gdje je veca zabava za zivot.
To je prava stvar, jos da nadju putnike