Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mektic je davno trebao uhapsiti Dodika a državni zakon ne bi smio dozvoliti djelovanje nekoga u politici ko radi protiv interesa iste po cijenu sukoba. Rat je zaustavljen da bi se izbjegli novi progoni ali sad su dodikovci uhvatili fursat. Uništavaju radna mjesta i provođenje zakona svim građanima ove države niko nije exclude i niko neće na ovom profitirati osim pojedinaca.
Mektic za mjesec dana ostaje bez drzavnog posla i počinje raditi kao hodza u Kalesijii.
Jeси Иванићу, коректан, умјерен, али нема неке користи од тебе. Ни од додиГа, веприне. Србима треба јединство политике на државном и ентитетском пољу.За Србе је отцјепљење нац. интерес бр. 1, али прије тога треба вратити 66 надлежности које сте ви политичари продали.
dovoljno je pogledati kartu da shvatis da od toga nikad nista nece biti, ne zasto sto ja ili neko drugi nece nego zato sto je tehnicki neizvodivo
@MaxBunker_V svaka cast za komentar druze
Svaki Bošnjak koji mu da glas je IDIOT jer ovaj ništa nije bolji od Dodika!
kakav marginalac ovaj Ivanic, ali ima srecu sto je Dodik u stanju bjesnila, pa kao takav nikome nije pozeljan ...
hajde ivanicu ne rise! ti pricas protiv doDicka na globalnom nivou zbog svoje ghuzice kad ga kritikuje bosnjak za istu stvar ti ga branis,isti si ti ko i on chetnik i nista drugo
Ja nevidim uopce razliku izmedzu vas dva.Samo za razliku od Laktaskog vepra ti imas mnogo vecu kontrolu nad jezikom a u dustini mislite isto.Nisam bas sigurna da ces dobiti dovoljno glasova nesrba kako bi ga glatko pobijedio a vecina vaseg osobnog korpusa razmislja poput njega
Izbor izmedju njega i dodika, dva vepra. Nije ni cudo da ljudi ne izlaze na glasanje.
Narode, pamet u glavu ovaj put. Ivanić se udvara sad Bošnjacima da bih dobio naše glasove a u stvari je gori od Dodika. Ivanić je mudar i oprezan u izjavama ali ništa bolje ne želi BiH od Dodika. Ne zaboravimo da je i Ivaniceva stranka kao i sve ostale srpske stranke iz "RS" podržale Dodikov prijedlog o stavljanju van snage izvještaj o Srebrenici. Ivanić je najveći licemjer u BiH politici.
@Eddyme pa vi Bošnjaci nikako da shvatite ma koga bude birao Srpski ili Hrvatski narod taj ce uvijek braniti interes svog naroda. To što vi imate Komšica i još par tzv. Hrvata koje namecete svojim glasovima samo doprinosi nestabilnosti BiH. I samo da napomenem da interes Bošnjaka nije apriori interes BiH.
Filozof u pokusaju, hm.. vrati glavu krmku
Pokusaj otcjepljenja vam je uvod u veliku traktorijadu.
Kurva o poštenju, dodik o otcjepljenju...
ove govnare treba streljati !
Ti Servi su bas ruzni "ljudi", neznas jel Cigan, Turcin koji khurac
Genocidasi svi isti
genocidni izmet,sa dna septicke jame
Umjesto vola imacemo divljeg vepra!hahahha
@DrVejsilHetjimitj vejsile nije ovo vo nego bas pravi krmak, pogle njuske bgt, tipicna za svinju.
CrnoCrveno35 Ratnici super handzar divizije sto odbranise Sarajevo od stalnog napada Chetnika da zauzmu grad podace novom borbom Bakiru ciiiiiiiiiiijelu BiH . pa zeka NAFAKA ,SEVAP,, BERICET, SADAKA, MUSTULUK, HAJR itd kod .njiHa G.B. PUTUJ !!!