Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće meni Drina biti kapija
Ma daj nemoj zezati! Masjede jedan šta ste radili do sad !!
Nikome normalnom u zemlji ne smetaju migranti, treba pomoci ljudima u nevolji.
Haj ne seri i ti vise neolaze direktno moraju proci kroz Srbiju . Sta Srbijanci njihova granica ko Svajcarski sir . Ma jok bolan nego pomoc ljudima da idu dalje ne mogu Hrvati sve vidjet .
Pa zašto ne rasporede OS BiH na granicu sa Srbijom kao ispomoc DGS-u a ukoliko je potrebno izmijeniti zakonske okvire, mislim da je i to izvedivo.
Može ali samo III srpski puk OS BiH, bošnjački vojnici nema šta da traže na Drini i u Staroj Hercegovini!
Nigdje vijesti kako se ne slazu brojke vas i nas sto se tice ulaska tj prelaska migranata u Hrvatsku, Kaze vas politicar 9000 a nasa policija tvrdi samo 3000? Tko laže?
ono kad se trudis da oponasas krnka iz laktasa i dobiješ ovog krmka
Ne moze Armija BiH doci do granice "van nadleznosti". hahahah o drzave i smijurije
ebali vas migranti sto ih pustate da iz srbije ulaze u BiH
A sta je sa milion eura od prije neki dan sto ste dobili donaciju ????
Moralo bi se prvo izračunati cijena pojačane granične kontrole sa cijenom asistiranja migranata a zatim izračunati i koliko prometa gubimo zbog usporenih granica pa još koliko će to sve skupa uticati na ugled države a time i na poslovnost u njoj. Vrlo lako moguće je da nam ispadne isplativije uspostaviti kontrolisanu rutu prolaza uz osnovnu pomoć nego totalnu pokušati napraviti totalnu branu
Rjesenje za krizu je da vasi prekodrinski dusebriznici odgovornije ponasaju i da ih zadrzavaju na svojoj granici a ne da ih ubacuju preko genocidke u pederaciju kako bi laktaski vepar imao razloga za hroktanje
Velikom dijelu komentatora sa klixa je u interesu da im udju muslimani sa bliskog istoka u BiH,a nisu svjesni da bi prvo udrili na njih,jer smo mi Hrvati i Srbi donekle zasticeni! Treba svak svoje cuvat,muslimani bihacku krajinu,mi zapadnu hervlcegovinu i posavinu,srbe na istok,ostale muslimane postene takodjer rasporedit na granicu,vjerujte nebi onda upadali ovi imigranti kad bi svak svoje cuvao,a ujedno i time teritorij BiH!
@burek1sa1mesom Ovi imaju samo muslimanska imena i dolaze iz muslimanskih zemalja.Ološ i otpad se sjatio na smetljište Evrope zvano Bejha. Dokaz da postoji još veća bagra od bošnjaka, bosanskih rvata i bosanskih srva.
Poyy iz Ciriha
Ne mogu se sloziti sa lazima ovog krmka... jer je vojska ta koja isto stiti suverenitet i terit.integritet BIH i nije nikakvo prenosenje nadleznosti ... a uz to Granicna policija je polic.agencija pod nadleznoscu drzave koja je izravno zaduzena da cuva granice BIH ... Zato Ivanic prica pricu koju je naredio vucic i njemu i dodiku, da ruse suverenitet i terit.integritet BIH
bosnjaci nikad gore ljude nisu imali u poltici sve budala na budali... za zyjana necu ni da govorim ..odron, neznanje, losi ljudi oko njega, i svi drugi papak do papka ...