Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko kvari taj politički ambijent... Ti debilu jedan zajedno sa Dodikom i poltronom Ivanicem?!
Mi smo spasioci ove nakaradnu tvorevine
Nista bakir kada oce ukidati neciji dan entiteta, kada dovodi na hiljade arapa...
Ma skroz smo ti ambijentalni, mmm
Mi smo poligon za gravitiranje mržnje u radijusu od jednog metra kvadratnog...
Čudna ti mjerna jedinica, ali mržnja je ovdje više ko korov, svuda. I ako je nema, napravi se. A onda sama raste. Je li to mržnja ili nešto drugo, pitanje je.
@almanah To je ono seljački rečeno! Mjerna jedinica koju pokriva jedan ubuđali mrziteljski um prosječnog balkanca / radijus od jednog metra za individuu plus jedan kvadrat za stambeni dizajn... Po Stefan Boltzmannovom zakonu možemo i mjeriti toplinsku energiju koju zrači površina apsolutno crnog tijela u jedinici vremena σ=5.67⋅10−8Wm−2K−4
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto trubite bezveze, moj pas Miki je dosad skontao da ce se evropa prije raspasti nego mi uci u nju....samo jebete ovaj narod u mozak ...
Ti prvi ne stvaras pozitivan politicki ambijent. Ko je vidio da predsjednik jedne drzave ne postuje Ustav !!?
Naravno da necemo jer sam ne znas jesil Bosanac ili Srbin ?
Ovaj Ivanić ima usta poput vitičaste zagrade...😂😂😂
Ma ja, mi tako vidi mu glave, nosa, pogleda... I to je to. Vrh.
Kupili mu Audi S8 u fullu 200 000 km nemoze se u Skodi Octavia voziti kakvi su to guzovi
Otiđi ti Ivaniću sa vojskom Srpske slavi deveti JAnuar pa ćeš stvoriti baš povoljan ambijent za prijem u EU. A čak i da ne odeš, uvijek ima vremena da se to raspiša. Eno Makedonija čeka odgvor na upitnike 12 godina . Al TUrska jubilarnih 50 i čekaće još 50. Mogli bi zajedno, šta kažeš, a ??
Svi cemo mi ovdje biti sluge tajkuna jer nemamo mozga da se dogovorimo. Naravno nasi politicki lideri su najvise tome doprinijeli, kao i susjedne neprijateljske nam zemlje.
ako nas ovi isti politicari , ko fol uvode u EU, onda bolje da i ne ulazimo !
Ivanic poslije Seselja najveci protraceni intelekt na prostorima ex yugo, samo nesto prica a niko nikakve koristi od njega ni srbi ni bosnjaci ni hrvati
i believe i can fly
U EU mogu samo 18,7%
Austrougarska je 1882. popisala stanovnike Sarajeva u kojem su živjeli Kristijani, Izraelci i Turci. Kodanas živi u Sarajevu ?
@tresiglavic1 Po zadnjem Popisu stanovništva u Sarajevu živi 90 % Bosanaca, jer su se izjasnili da im maternji jezik Bosanski.
Čobani
Regulisi taj nabijemt u svojoj genocidki pa ce puno lakse