Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekuj ti eksploziju u svojoj glavi, vidi kolko si se napuho majmune...
@nemampojma izraz konzumiranja, previše govnjaste svinjetine.
ovaj put se slazem sa ivanicem.....sta god incko nametne nastat ce pravi haos......doduse 99% sam ubjedjen da ce incko ici na ruku hrvatima....i zbog eu i zbog kolinde koja uoprno lobira kod kurca....naravno i zbog vatikana....tamo je covic bio 3x zadnju godinu dana....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pedi Esdaun je zadnji put upetljao prste u Mostaru i napravio je haos na stetu Bosnjaka. Hrvat je 10 godina nacelnik i zacementirao je izbornu situaciju u Mostaru. Ako Inzko bude reagovao, to ce biti na stetu Bosnjaka. . Ivanic je u pravu
IVANIĆU NO SIKIRIKI.HERR INZKO SE ODAVNO NEMIJEŠA U SVOJ POSAO ALI JE POČESTO ZABRINUT
Jel ti to prjetiš godpodinu Inkizo? Da znaš da je njega strah pravo od “odlazeće administracije” doći će ljudi koji če se dogovoriti za 2 mjeseca sve što vi niste mogli za 20 godina, debili jedni svi odreda. Eno na primjer gospodin Hadzikadic ako se promjeni zakon da može da bude jedan predsjednik jedan za sav narod koji voli Bosnu i Hercegovinu i odoste vi na smetljište političke sramote.
Mislim da je on zabrinut da se slučajno ne riješe problemi između Bošnja i Hrvata,njemu to nebi nikako odgovaralo,jer tom logikom Incko bi B.ovlastima rješavao i mjihove probleme a njima paše da je to blokirano i zamrznuto.
Ovaj kao kooperativni Srbin u stvari je isto nekooperativan kad je u pitanju bilo šta u vezi RS ili Srba ,ali će rado savjetovati ili bacati kost među Bošnjake i Hrvate i sve probleme države prebaciti u FBIH samo da se ne dira RS-ska,ali neće moći,misli ako Incko aktivira svoje B.ovlasti doći će na red i oni.Zato tolika briga da se možda riješe problemi između Bošnja i Hrvata .
Eksplozija sukoba??? Svakako je moguća eksplozija sukoba poliičara iz sva tri tora sa činjenicama koje su potpisali, pa zaboravili šta su potpisali. To znači da će svaki id vas biti ekstrahovan iz politike, pa ko je u kriminalu otvorit će se i ti dosijei! Znaš ti to dobro Mlladene, ali svakako nemoš da poučavaš ostale - prijeteći! Vodećim tornjacima gori pod nogama svakako, a i ovima koji " skupljaju " glasove prijeteći itekako!
joj, ne jedi svoja sopstvena hofna,banditu nacionalisticki
Da mi je samo da vidim koji ce ludak od Bosnjaka opet ovom krmetu dat glas...
pitchko!
Nije mislio čovjek na rat, već na potpunu blokadu i ovo malo jada što funkcioniše.Suštinski, BiH INSTITUCIJE BI POSTOJALE SAMO NA PAPIRU.
Kako su na tenkovima došli na vlast, tako će traktorima sići sa vlasti.Sem SDS-a, svi ostali su na vlast došli po MZ. Kako došli - tako će otići. Kao da nisu svjesni toga. Spasiće ih Rusi - ma hajte molim vas!
Ko je mogao ovom krmetu dati glas cudim se. Zalosti draga pa ovu facu ni majka vlastita nemze gledati 🤔🤔
dao bi ti guzice da ti vucic trazi a ne resurse i bogatstva nase zemlje smrdo i sta tebe zanima izborbi zakon svakako te nece biti na mapi
dosta mi vas je sviju......i ratova i khurca palca, nek ratuju vaša djeca.......ha ja......
Pozdrav Bosno , Sve vas u jednu kesu i nek vas cigani ponesu .
Sad je SDS na redu ali po idajama gospodina Srebrova
Najbolje inzko po stetu bosnjaka, niko nece reagovati balija se ne buni, a sda boli k za bosnom i bosnjacima samo jami...