Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da ga je Dobrica Ćosić pravio
Zapad se pravi pametan ukinuti dodiku kredite i novac to mu je najteže daće guze za pare
@71000WarChild1992 rusi zlocinci koji bombarduju bolnice po Siriji, okupiraju dio Grizije, Ukrajine, u Libiji podzavaju pobunjenika Haftara ... i on nesto prica o pravdi?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vaša šovinistička politika je prijetnja sigurnosti na ovim prostorima, NATO nije sigurno
Samo me interesuje, gdje i kad je Ruska Federacija pružila bilo kakvu saradnju ostalim narodima u Federaciji BiH, i kantonima? Nije nigdje!
Da ovdje ima imalo drzave ti bi odavno bio u kod Putina
Što ga ne otjerate je*o vas on,ki god dođe piša se po nama a mi šutimo kao mala djeca..
Sumska republjik=ruska prostitutka!!! Najbitnija stvar kod pristitutki je sto su jeftine i lako zamjenjive 💪 BiH je u NATO-u dokumenti su potpisani....svi imaju pravo da se ljute i protestuju
Rusija je sila ali za Bosnu sto se tice Amerike i ruzije ista je ralika
Grok, Grok.
Joj ne valja se rugati, ali je ovaj Ivancov grdan da Bog mili sačuva. Vjerovatno liječi komplekse njegovog stanja ovim izjavama u stilu sa njegovom pojavom.
I šta ima jedna Rusija sa tim? Referendum na nivou države Bosne i Hercegovine pa kako ispadne na kraju. A ovoj pijanci pokazati gdje mu je mjesto u tuđoj državi.
@jose2005 Samo što neće biti referenduma na nivou države. Bit će glasanje u Parlamentu (kao što je bilo i u CG), s tim da znamo kako kod nas to funkcioniše.
Zašto se sad ne oglašava "lijeva" raja?
Jedi govna
Rusia GO home....povedite i sve rusofile!
Jos jedan debil više.
Nije poznato u čemu sarađuju rusija i rs, profesori univerziteta im na minimalcu na obe strane, kulturna i tehnička saradnja nikakva, deklarativno podržavaju rs od čije podrške niko nema koristi, samo tako nastavite i nema nikakvih problema!!!!
Mozda da mi tebe otjeramo iz BiH? Sta mislis da tt posaljemo u pm i da onda samo u Rusiji mozes jesti g*vna?
Nabijem te na hurac.... Putina ćuna boli za Srbiju il nekog od vas. Više se Arapi i amidža Erdogan brinu za vas