Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina isto tako zeli da ova zemlja bude clan NATO pakta.
@KraljTvrtkoBeograd Pametna većina, glupa manjina štovaoca hitlera draže mihajlovica i ostalih papaka je zaostala i ne konta nista
@KraljTvrtkoBeograd Vjerujem i da bi većina muslimana odbila zbog Iraka, Afganistana... Prosječni Bošnjo mrzi 1.Srbiju 2.Hrvatsku 3.Ameriku i Izrael. Voli Tursku i Saudijsku Arabiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ambasador Ivancov je alkoholicar ,bas kao i Incko
opće poznata činjenica, od 24 sata on je 14 pjan
Postoji zakon koji je i Dodik odobrio i Radmanonović odobrio da se zahtjev uputi NATO-u. Zato će se Milorad dobro zmisliti šta će sada! Rok mu istiće 1. Marta!
Hahaha pa ovaj ni cunu ne zna nac kad ide pisat pet put za noc a price nesto o politici i konsenzusu, a i Milorad mu nije rekao da je molio map od amera sto imamo crno na bijelo ahahaha
«Većina stanovništva Bosne i Hercegovine želi da ona bude član Evropske unije» Tacno! Ista ta vecina zeli i u NATO. O kakvom je konsenzusu rijec?
ja nato ne valja a rusija je odlicna pa svi idu u rusiju da zarade aahhhhhaaaaa,jest al bolescinu,
KAD SE MALO BOLJE POGLEDA, IVANCOV KAO DA JE STARIJI BRAT PASI, ONOM SARPLANINCU VUCIC====PUTIN
Goni se ti deduska tamo ,gdje ti je misto!! Ti znas sta kod BOSANACA ne postoji
Daj ba nemoj zajebavat druze Ivancov! Vecinski narod je ZA i tu je kraj price!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Daj nam svoju ženu!
Majku vam izdajniču, samo gledate kojem okupatoru da se uvučete u analni otvor. SF SN
U naredne dvije godine moguc masivan odlazak Bosanskih srba u Rusiju radi zaposlenja i boljeg zivota , unaprijed odobrene dozvole za boravak i zaposlenje i bez cekanja . Bonus premije od po $1000 za prvih 500.000 koji se prvi prijave , Ponuda koja se nemoze odbiti !
Ne vidim razlog zasto bi i jedna zemlja naginjala Rusiji pored Eu. Vecina zemalja članica Eu su bogatije od Rusije, a u ostalom pogledajte gdje narod masovno odlazi, cak i Rusi idu u zapadne zemlje.
Pa dobro, ako si tako lijepo sročio priču, eto neće Bosna i Hercegovina ići dalje u članstvo u NATO! Vlaaaaahahahahahahahahahhaahhaaaaa
BIH JE U NATO HAHAHA 75 % BH STANOVNIKA ZA NATO
Polovinom BiH vladaju Srbi, sljedećom trećinom koju čine kantoni sa hrvatskom većinom vladaju Hrvati, Bošnjaci koji čine polovinu bh. stanovništva su kroz dejtonska rješenja svedeni na trećinu utjecaja u državnim institucijama. Bakir Izetbegovic, 17.01.2019. Dje ste pobjednici?! :)))))))))
@swanfilter izgleda nisi dobro procitao... Polovinom BiH vladaju Srbi, sljedećom trećinom koju čine kantoni sa hrvatskom većinom vladaju Hrvati, Bošnjaci koji čine polovinu bh. stanovništva su kroz dejtonska rješenja svedeni na trećinu utjecaja u državnim institucijama. Bakir Izetbegovic, 17.01.2019. Dje ste pobjednici?! :)))))))))
pa ovde je to vec potpisani i dogovoreno, sta se tu sad ima opet nesto ponovo kao dogovarat, ali drugi je par opanaka sto Srbija preko svojih eksponenata u BiH i eRS vodi i dalje puzajucu agresiju protiv drzave BiH.
Polovinom BiH vladaju Srbi, sljedećom trećinom koju čine kantoni sa hrvatskom većinom vladaju Hrvati, Bošnjaci koji čine polovinu bh. stanovništva su kroz dejtonska rješenja svedeni na trećinu utjecaja u državnim institucijama. Bakir Izetbegovic, 17.01.2019. Dje ste pobjednici?! :)))))))))