Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbacivanje SDA poslušnika Zlatka Lagumdžije da utiče na rad stranke bi bila ispravna stvar.
Blago ovoj, ona sve zna.Od bistrenja politike do motanja sarme.
Da je popio Bosaurin 5-10 mg taj dan ne bi bio izbačen 100%
SAMOPROGLAŠENA POLITIČKA LAPRDUŠA
Pisete o njegovoj popularnoati, lik pravo bezzze.Satro FGR
Ova rugoba se finansira pljuvanje SDA. Nosite je vise u PM. Njoj medijski prostor dati je zlocin.
Ruzna kuja. 2 fotosopirane slike fura. Uzivo kad je vidis u sekundi ti se smuci zivot. Sami laprda a nidje vezeee. Mozak zrno rize a lik ne daj Boze nikome!
Klixeee turite joj sliku nje prave, a ne photoshop izdanje. Majka je se sopstvena prestravi. Uz to je tuka zestokih razmjera.
Nevjerojatno kako se mudo labudovo i gospođica diplomatica 100 uvijek, ali baš uvijek ubacuju u top komentar. Po njima su svi iz drugih stranaka, osim SDA (samo daj amo) nepismeni i bolesni, dok su u samo daj amo, ljudine-lopovske veličine, zbog kojih je sve otišlo u 3 km. Zukić i co su vrh poštenja i ljudskosti.
Ivana, prodana duso, bitch za public relations
Ivanaaaaa mmmmmmmmm🍑🍑🍑🍑🍑
Ko vise sluša tvoje nebuloze stvarno.
Blago tebi Ivana ako možeš plaćati račune ovakvim zaprdjivanjem.
Pustim Damira Nikšića, pa onda Elvedina Pezića i ismijem se ko čovjek
Lik je fakat odvratan,nikada nije bio simpa,ni humor mu ne stoji.Bljakica.
Odoh biti analitičar.
cudno, dok je donosio glasove sdp-u, uzeo mandat i sl, bio dobar, zlatan, raja, fgr i sl... Sad odjednom vaki naki, puno to vise govori o sdp-u nego o Niksicu...