Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko se vodi briga o rađanju nove djece, a i ovo rođeno više od pola totalno ludo i poremećeno, generacija manijaka i monstruma, nema od takvih kruha nikada, kao korov bi ih trebalo odstraniti i odvesti u popravne domove, a ovo malo dobre djece ostaviti na miru da uspiju završiti školu i postići nešto u životu što zbog takvih balvana ne mogu!
I prije su se djeca kefala i niko od toga nije pravio dramu,još dođeš kući i dobiješ batine od roditelja ako se sazna.Demokratija je sve pokvarila.Sad čim se djetetu ne ide u školu odmah zove psihologa i traži svoja demokratska prava a pedagog velikodušno ih oslobađa nastave taj dan.I onda se pitamo kakve nam ovo generacije djece dolaze, a dopušteno djeci da komanduju odraslima.
Dobre koke
kakve su ovo gluposti ne mogu da vjerujem. U svim školama se učenici moraju boriti za svoj status. Ove nekakve gej "roze majice" su stvarno smiješne. U svim školama se djeca tuku i tući će se. Bilo je i biće jačih koji su tukli slabije, ali je bilo i jačih koji su štitili slabije. Roditelji prave kretene od djece koja se uzdaju da će ih uvijek neko drugi braniti. stisni zube i kad te neko gnjavi vrati mu istom mjerom. Kakva policija majko mila koje debile odgajaju.
Bravo za komentar, ali evo vidim poltroni ti pucaju minuse. I tokom mog školovanja je bilo drama i drama i to prije rata pa nisu roditelji pravili drame niti se znalo za vršnjačko nasilje. Nije to postojalo. Pa evo nas, svi izrasli u normalne ljude bez kompleksa, imamo svoju djecu, živi zdravi...
@LaraLjubičanstvena ali ovo je idealna prigoda da se ćopi malo iz ''granta'' za nevladine udruge.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danas izgleda nasilje ako neko nekome nije lajkao sliku na fejsu. U moje vrijeme nije bilo nasilja, barem ne ovakvog kakvog ga ova pederska udrženja promovišu. Lijepo se znalo ako se zakačiš s nekim, poslije nastave šora jedan na jedan na dogovorenom mjestu. Bude i navijača da paze da se neko sa strane ne umiješa. Pa nekad dobiješ batine, nekad daš batine, a nekad se i razmirice riješe partijom klikera. Sutra već ko da se ništa nije ni dogodilo. To je sasvim normalno.
ma to ti je sad roditelji prijete policijom, tužbom jer su odgojili kretena nesposobnog za život. I ako nije dobio pažnju u društvu onda je nasilje na pomolu. Mama hoće da joj je kćerka najljepša a sin najpametniji i najbolji a ono ni nalik. I svi su krivi učitelj jer nezna prepoznati potencijal, ostali učenici jer ne vole "male debile", a društvo jer ih ne podržava. Tolko o ovim aktivistima
Baš tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto se to desava s djecicom.. pa postaju tako surovi.... gdje je ono suosjecanje.... :-( Tuzno je cuti nesto ovako... a krivaca je mnogo.. od toga da roditelji nemaju vremena djecu da odgajaju... da im se puno dopusta... puno opsjednuti nasilnim crticima, igricama... kakva je to igrica za djecu da ubija.. je li to za djete.. a svaka je takva... :-((((
to nisu djeca, to su indijanci.
@KvaternikEugen1861 Tacno tako.... i samo ako je koje manje otporno... stidno... povuceno.... nek mu je bog na pomoci u tom ludom okruzenju.... Stvarno zalosno da nema onog lijepog djetinjstva i svega... vesele igre.. sve je bilo tako lijepo... a stariji se postovali.
PRIKAŽI ODGOVORE (119)
Ne smiju se djeca više ni tući u školi, to je odma danas vršnjačko nasilje i žrtve. Dajte budite realni kakve gluposti pričate. Jedino čemu treba stati u kraj jeste kad nekoliko njih šupački krene na jednog ili ga maltretiraju... što je opet nemoguće zaustaviti jer u svakom razredu postoji jedan ili dva učenika koji su predmet šprdnje...