Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je moguće da su ČAK I OMJER neZADOVOLJSTVA stanovnika BiH podijelili po ETNIČKOM kodeksu... ...
ocigledno je da nas moraju podijeliti po svakom principu i na neki nacin dokazati da su jedni sretniji od drugih...
ko fol za potrebe un-a
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Polovina građana BiH nezadovoljna svojim životima" A ona druga polovina u Svedskoj
hahaha...direktore...neko ce te ozbiljno shvatiti :D
ma zadovoljni nego sta, ne radi se a ima se.Laze ko kaze da nije tako vec je nas narod naucio da mu se stalno daje.Pa sad nezadovoljni, znam zato sto sam bila prisutna kad se ponudio posao ljudima ono hajd sevap je, kad oni ono ponosno, ma nije to zy mene, daleko, puno se radi bla bla, a u kuci petero djece i trudna zena.Pa takav je najzadovoljnij, ima posao -proizvodnja radne snage, samo j.......e i nista ne misli.Ja mislim da je bolje sirotinji nego ovim s velikim platama (ne mislim ns politicare) sirotinji daj kahvu, pitu? malo rakijice i svi sretni, a ovaj posso posao dana ne vidi ima sve a nema nista.On nema vremena za forum, a mi ovdje "rahat"od pameti svaki dan bezveze naprdujemo u suhom toplom i jos nezafovoljni.:)
Najgore je kad nego zivi Ono StO nije u zivotu, 5 km u dzepu kafa se pije neki iphone na stolu i glava je gore ko da je dokucio-la Oblake.
cijena vode kao u Parizu cijena struje kao u Becu hrana kao u Njemackoj cigarete i alkohol ko u Engleskoj samo su nam plate bosanske pa cemu se nadate, narod bi da jede, pije, diše i živi i na ovome svijetu a samo što nam nisu uveli i porez na to što smo živi zato nek vas ne cude placke i otimanje toga ce da bude sve više svaki dan !!!
Kako nece biti, pa pola ove omladine su wanna be snobovi. Majke cimaju za rukave.. kupuju ajfone i odjecu .. nebi li zalijecili svoje komplekse ili izgledali kao neki ku'ac u drustvu. Kuci se jede pura, ali najbitnije je da smo mi snobovi. E pa braco, kad budete to sto jeste i prestali kupovati stvari na kredit, bicete sretni.. do tad niste nikakvi k'rcevi drustva, vec obicni idioti ispranih mozgova. Da vam je da ste snobovi, ali opet se jede pura kuci (i naravno opaki pokusaju da se i pije kafa u Vatri). Kako ste samo jadni !
Druga polovina se sastoji od korisnika teskih narkotika i clanova porodica vladajucih feudalnih klanova.
koja bolesna anketa. prvo pitanje što si po nacionalosti? drugo kako se osjećaš?
Ja sam zadovoljan , nemam prihoda a isto tako nemam ni rashoda..
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
PLAVA, MOŽE BROJ????
Cuj polovina? Pa nije zadovoljno 90 % gradjana, ono 10 % su politicari :D
Koja polovina ba...jel ima iko zadovoljan:)
meni je banja !
Ebo me svak ako ovo nije radjeno na nekom perifernom mjestu od 20ak ljudi u vrh glave, daj Boze i toliko, ili je uradjeno onako cisto da zarade pare na pravljenje projekata
Zakljucak ove analize je: Bez obzira ko si...U KURCU SI !!!
Ja bih sa ovom crnkom sa slike bio zadovoljan :D
a ja bih sa onom u sredini
A drugu polovinu niko nista nije ni pitao!!!