Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se necu prijaviti, iako sam vakcinisan U Srbiji. Pa da pripišete sebi kao da ste me vi vakcinisali ;)
i ja sam vala u BG a nisam ni znao da se treba prijaviti. koji cu se k prijavljavati... kome zasto?
Prijaviću se.. Kada mi refundiraju troškove odlazka u Srbiju..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
najljepse mi je vidjeti krezube neandertalce i jedva poznavatelje abecede kako pricaju o imunizaciji....sa bajkama se vracaju u period kad udari grom i nastane vatra pa to proglase bozanstvom...
Kad porastem, volio bi' da budem k'o "antiruljamindset". On mi je novi idol.
Kod nas je izgleda samo Sarajevo Bosna i Hercegovina. Niko ne spominje ostatak zemlje. Kada i gdje se drugi građani ove zemlje mogu vakcinisati? Ili će vakcinacija biti smatrana završenom kad se jedan grad u čitavoj zemlji završi?
Kada spomenu refundaciju para mogu očekivati prijave i to odma na kasi, ništa obečanje. onako kao Vučić. 50Eura pa papiru. Da nebude Fadil i Bake me vakcinisali.
Neka ne biraju oni sto se vakcinisu mimo reda i iza Zetre.Vi ostali kojima je ,,svejedno,, , otvorili su bure Astra zenece.Pa bujrum!
nisu vam se svi prijavili, netacan je broj, ima mnogo vise vakcinisanih u Srbiji
gdje si sinovac
culi za neke grafikone ili nesto slicno???
Sta bi se desilo da masovno brane vakcinaciju :)
Da ne biramo?? Ma dajte molim vas
Kad bude solarno placanje i ja cu se prijaviti da sam vakcinisan u Srbiji, mada sumnjam jer se oni ne mogu ugraditi u cifru.
Vakcinišimo se, da bi opet počeli normalno živjeti i uživati u ljepotama naše planete..
Još kad bi idioti naveli GDJE I KAKO SE PRIAVITI Zavodu ako si se vakcinisao van BIH... bilo bi DIVNO
Pošto Klix ne zna, ja znam: https://evakcinavks-registracija.ezoblak.ba/
Pa malo koristiš Google i za korisne stvari, a ne samo za gluposti i nađeš https://evakcina-dokumenti.ezoblak.ba/
Dodajte na ovaj broj i 100000 prebolovanih
Nemojte navlačiti jadne naivne ljude na belaj, ko zna šta je u vakcinama, pustite profitere da eksperimentišu negdje drugo
Ko ima mozga vakcinisat ce se, a teroerticari zavjera i anrivakseri neka preskoce i nastave igrati ruski rulet.
Upravo suprotno, "high iq" bijelci na zapadu su jedni od najvecih idiota danasnjice, oni misle da su pametni ali su zapravo glupi jer vjeruju autoritetima. Dok npr crnci u americi vecinom izbjegavaju vakcinaciju jer znaju historiju i prolazili su kroz dosta tortura.
Boje se da ce ih neko kontrolisati, kao da su nesto bitni i da je ikoga briga za njima... Pa oni vec znaju sta misli prosjecni Balkanac: Da mi je da dodjem do kakve love bez rada, da glumim frajera, da kupim Mecku/Bendzu/Audija i furam ulicama , Da odem na more i razbacujem se lovom... To je najdalji domet Balkanca, i sad se lafo boji da ce ga neko cipovati. LoL
PRIKAŽI ODGOVORE (1)