Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA ce nas pogurati pravo. Pogurati u jos dublji ponor
Oni su nas i ugurali u bunar dubok 20 godina setanja do dna!
sda bi nestao prije 4 godine da ih lagumdzija i sdp ne vratise u vlast
sdp ispunio 1% obecanja?!? ahahahahahahahhahaha na zapadu bi takva stranka bila zakonom zabranjena i bila bi sudski gonjena kao manipulatorska organizacija koja je, na temelju lazi, ukrala stotine miliona drzavnih para. uskoro crveni trunete na smecu
A BPS?
Jednostavno je,kakav narod takva politika.
Alisa Lekic SDA ooooj Boze znaci ne mogu nju staviti u kandidaturu.. nikako...
Znam samo da SDP nije otvorio dionicu od 20Km kako je izjavljeno u medijima sa toliko pompe. Vjesti na svim portalima, upalim auto da se provozam kad ... iste rampe stoje u vlakovu i stoje momci iz policije... pa sta je bilo? Kazu ovo je bilo samo pred izbore, daleko su oni od otvaranja. Znaci ovako taman sam htio glas da dam SDP-u jer je ocito da se gradi ali sad... pa morate li me lagati tik pred izbore... nece vala da su jos ovoliki.. autoput nije zavrsen isto kao ni stup.. cuj zavrseno asfaltirano do mosta i skretanje preko Dalasa nije zavrseno a hvale se kako su oni napravili 100 KM autoputa.. ko je rijesio te imovinske sporove kad oni 4 godine ne mogu samo dalas i objekat iza dalasa da rijese... pa ko je rijesio ostale imovinsko-pravne odnose kad su oni dosli i izgradili samo.. ccc SDP razocaran sam u Vas..
Ma imam ja riješenje za sve - podijelite tih 51.564 km2 na 3.883.916 i podajte svakome po državicu nek se jebe svako kako zna jer uvijek smo pametniji ili bolje jedno od drugoga.
obećanje ludom radovanje! ovaj socijalno-ekonomski eksperiment kojem smo podvrgnuti se nikako ne može riješit unutrašnjim političkim djelovanjem, jer ovi koji bi ga mogli riješiti to ne žele pošto bi sami sebe uskratili za megalomanska primanja... našu situaciju mogu samo riješiti oni isti stranci koji su nam je i napravili, ako im to nekad bude u interesu i riješit će je!
HAJDE NARODE GLASAČKE LISTIĆE U RUKE I DA SAMI RIJEŠIMO PREOSTALIH 97% !
SDA što je obećala to je i ispunila,............................................... kada bi se zahebavali
Mislim da je u protekle tri godine evidentan napredak u raznim sektrima iako to mnogi mediji ne zele da prenesu. Rast BDP-a za 1.8%, 70 km autoceste, 2x povecane penzije, antikoruptivni zakoni, investicije u energetski sektor itd...
SDP obecao toliko i toliko autoputa, odradili, SDP obecao zakon u borbi protiv korupcije i kriminala i to uradili, SDP obecao reviziju boracke populacije, i to uradili vecim dijelom, SDP obecao povecanje penzija, i to uradili, SDP obecao da nece prodati drzavno blago, nisu prodali, SDP obecao bolji zdravstveni sistem, velikim dijelom uradili, SDP obecao preuzimanje naseg neba, i to uradili, SDP obecao spasavanje fabrika i to su velikim dijelom uradili, obecali da se nece crtati karte i to Lagumdzija u Briselu uradio kada su ostali svi bili za treci!
SDP je uradio sta je obecao, ali izgleda da je puno onih kojima to smeta, koji ce uraditi sve da lazima to prikriju i pokazu potpuno drugacije.
S obzirom na rezultate ovaj clanak sadrzi oko 1 do 3 posto istine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)