Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slaba naplata takse u Sarajevu, a i ono malo im je jedva doseglo da si povećaju plaće.
Zato imamo 1000 uhljeba u 'sivom domu',koji analogno razvaljuju.
bih ne moze u napredak sa bakirom i bosnjacima...oni su koncicari svega...i posto su iskljuceni sukobi srbima i hrvatima uz pomoc srbije i hrvatske jedino ostaje mogucnost da se bojkotuje bosnajcka ekonomija i uvedu neke vrste moratorija na sastajanje sa bosnajckim politicarima....naravno sve dok neko ne popusti....
Nikada ne smije čovjek, niti narod, misliti da je došao kraj. Gubitak posjeda lako nadoknadimo. Za druge gubitke nas utješi vrijeme. Samo jedno zlo je neizlječivo, ako narod sam digne ruke od sebe.
treba za ljevicu ' i samo treba izac.
Kako ce kada stranacki uhljebi koji rade na tom projektu jos uvijek silje olovke nozem i sjekirom
Pa gospodo vi izgleda tražite Mađar još jedan. E neće moći, kada treba zadužiti gradjane bake,drago i dodo se dogovore za jedno sijelo. Odlazite i vrijeme je da progresivni savez preuzme odgovornost.
hajd bar smo u necemu najbolji
sta hocemo.jedna i jedina
Ima i precih stvari koje nemamo od doktora do efikasnih lijekova pa narod opet trpi.Pola gradjana i nezna sta je digitalizacija a bogami ima i onih u vlasti kojima je ovaj pojam stran
Čisto sumnjam da te pare još uvijek postoje...
Mi smo MRAK zemlja.
Svi nam se smeju..... :(
Neka ba, moRemo mi još Alu lavorima TV signal fatat . . . ! ! !
Naslov je trebao da bude "rs jos uvijek koci digitalizaciju u BiH" ili "zbog rs-a smo jedina zemlja u Evropi koja nema digitalizaciju javnih emitera"
Koče i tebe, pa si jadan ostao nepismen...
i ne treba nam digitala, odmah ici na HD :-)
Što znači da je i Albanija, kao nekadašnji pojam za zaostalost, ispred BiH. Još da nas Bangladeš prestigne, ako već nije, pa da budemo dno dna.