Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su djeca skromna kada nemaju ......cuj kosacicu.......hmmmmmm..... bice od tebe vrijedan i posten covjek......a baki skidam kapu a da se osvrnem na ove komentare.....zar je bitno ko kome pomaze......mi smo solidaran narod od do.....
@KorisnickoVime sjetite se samo poplava neke godine.......komsije su pomagale.....nije bilo bitno kome i sta......ipak mislim da smo u srcu i dusi narod koji pomaze.......
i onda se covjek zamisli... da mu je ovaj mobilni, da mu je onaj auto i sl... a milijardu slucajeva gdje je zelja samo da covjek ne zaspi gladan...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ej bako, freza je *ebena naprava, ne mre dijete od 9 godina tim upravljat
@Vule Hebo ti Mujo mater . Kad pogledam komentare od ovih djikana i shvatim da ce i ovaj mali jednom da bude ovakav , dodje mi da povratim . Bog te cuj iz potocara poslije genocida im Bosnjaci poklanjaju da jedu , i ovaj se nadje da nas provocira . Sve mi se vise svidja ideja o Pavelicu i kako je on rijesio problem srba .
@Vule Slazem se ! Vjernovatno je od ovog malog otac ili djed ucestvovao u genocidu , a sad zrtve genocida pomazu . Ustvari nismo toliko ni glupi koliko smo dobri , al u danasnjem svijetu je dobar jednako glup . Ako budem ikad imao priliku osjetit ce te moju dobrotu , kao srbi u Jasenovcu od Ustasa .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jaro moj kaze stara izreka u svakom zitu ima kukolja tako da ne treba gledat kome se pomaze ako se moze pomoc. Nije nevino dijete krivo sto su njegova braca po vjeri u proslosti uradila ono sto su uradila. Ovo dijete ce izrasti u covjeka koji nece znati mrziti jer njega niko ne mrzi i koji hoce radit samim tim bit ce dobro celjade a bako tebi svaka cast!!!
Dirnut sam. Duša draga...
Opet Bosnjaci pomazu, bez obzira sta su im komsije Srbi u tom kraju ucinili, pomaze Bosnjo jer zna sta znaci nasmijati i obradovati siroce. Dok su komsije Srbi streljali Micine vrsnjake. Samo neka se zna, i razlika uvjek treba i mora da bude, izmedju insana i hajvana (gori od hajvana).
Nikad neću razumjeti kako mati može ostaviti svoje dijete, nikad😔. Sretno ti Mićo, želim ti da stasaš u dobrog čovjeka
Sretno Milenko lutko! Čuvaj se da ne presječeš kablo od struje!
Sad ces vidjeti kad je milenko raspali
Mi samo možemo da pomognemo jedni drugima.Politikanti nama neće,pa čiji god bili.
Kakvih sve sudbina ima. A neko ziv i zdrav sve ima a opet kuka nad svojom sudbinom. Oprosti Boze
Placem nad gorkom sudbinom svojom :)
Ovom malom bih rado poslao svasta jer vidim da se jos od malih nogu bori i radi, dok pojedini lezihljebovici ni sa 35 ne sazriju kao on. Jedino neko treba da im objasni da dijete ne moze da upravlja frezom jer treba tu snage.
srce da ti pukne..sta smo sebi uradili i dozvolili..yebo nas otac sve redom
@Apache30. Vala, ako sam išta pametnije danas pročitao. Tačno tako!
Pomogli ljudi iz Sarajeva, Tuzle, Potočara, ima li ko iz centara šumske?
Sretno mali..
Mali je kralj, hajmo Mićooo!
što ste bolesni, zar stvarno ima neko ko malom želi zlo pa dislajkate, fakat sam fasciniran sa kakvim bogaljima dijelim državu :)