Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolaza sa traktorima ? Jesu registrovani ?
E to je to. Oni će taj dan iscenirati "Svata".
Đorđe Radanović Ce ovim protestima da usreci srbe i druge narode u BiH. Bice nam bolje zdravstvo, skolstvo, porast ce nam standard i zaposlenost. Jednostavno, procvjetat ce nam ruze, .... ali jedino u Miletovom vrtu. Pa cak ni u njegovom, jer ovo je idiotska ideja ulizice Đorđa Radanovića. 🙄🥴🤮
Policija ne treba dozvoliti proteste,jer bi moglo doći do incidenta. Patrioti ove zemlje sigurno neće gledati skrštenih ruku.
Lažeš govedo
TREBA ORGANIZOVAT ANTI PROTESTE
Kad dodju oavezno provjeriti traktore i svu mehanizaciju da li je regularno registrovano ili oteto od Bošnjaka i Hrvata
Ne bih ja rekao da cetalji protestuju,mogla bi to biti Trojka.....
PAZI OVE IZJAVE: "Optužnica protiv Dodika je politička, usmjerena na to da se obezglavi srpski narod u RS, a time i uništi trag pravoslavlja i ostatak Srba u FBiH", - ZNAČI, NEMA DRUGOG LIDERA OSIM DODIKA, A OPTUŽNICA JE ZAPRAVO ZA UNIŠTAVANJE PRAVOSLAVLJA I SRBA U FBiH :) :)
Prvo treba ukinuti udruženje "Čast Otadžbine",a onda redom ukidati sve što ne treba ni biti.Što bi moj prijatelj reko"Ako neće oni ukinuti RS,ukinućemo mi FBiH,i eto jedinstvene BiH.Ne može postojati jedan entitet bez drugog.":-)
I ono što se dešava kod Lukavca , u Tumarama , baš sada da se dešava , , , sumnjivo mi , 🤔
Genocidaši koje vepar stavlja ispred sebe, umjesto da je obratno
neka se pripreme da odgovore na pitanja ko je ratko mladic i sta je bilo u srebrenici. pogresni odgovori nece biti tolerisani po aktuelnom zakonu
Ispred Tužilaštva i na ulaze u Sarajevo postaviti table sa brojem ubijenih u genocidu u Srebrenici, ubijene djece u Sarajevu, protjeranih ljudi iz BiH za vrijeme rata.
nadrealisti ovo ne bi mogli smisliti