Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je kurrac od zemlje
cccccc stotine hiljada nezaposlenih a na protest dodje njih desetak. Bezbeli će oni nešto promjeniti. Ma nama je super kakvi smo ko narod :)
ne treba nasoj omladini posao...podijelila ih vlast i prepala sa policijom...i onda mi neko kaze ovde vlada demokratija....kako da ne,,,veca prava bi imao u afganistanu nego u ovom rezimu i policijskoj zemlji.
Rusi bagru!
Stari dobri vic Protesti u Crnoj Gori… Nema posla i ljudi se okupili pred skupštinom. Prolazi ministar kroz rulju i uhvati čoveka za ruku i povede ga na binu:-Kako nema posla? Reci šta želiš da radiš i dobićeš posao.-A ovaj će na to-Pa đe mene nađe od tolike mase, jado!