Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek puca u sluzbenom vozilu za vjencanje sina. gasi drzavu
samo da se zna kako su ovog memica koji puca iz sluzbenog auta postavila lopovska sda bakira i sebije izetbegovic.
Pucano iz dzipa, koji koristi Enes Memic, koji zeni sina. Pa jeli drzavno vozilo koristi u svadbi sina. Ovo je bila i poruka Murizu od SDA bagre, da izgleda kao slucajno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pichka li vam materina lopovska i seljacka, hebo li vas onaj ko vam dade glasove.Ne zna se ko su veci medjedi,oni Dodikovi ili ovi Bakirovi.
i možemo li dobiti informaciju kako je ovaj ,,kabadahija,, iz civilne zaštite kaznjen što prosipa silu iz vozila koje je kupljeno od naših plata . Ovu cz treba ukinuti koliko je malverzacija i kretenluka u njoj , največa mafijaška grupa u BH.
Ovakvog krkanluka i seljakluka nema nigdje nego kod nas, fuj gadi mi se ova drzava i sve u njoj.
Jel vama sve jasno? Meni jeste.
FUCZ je poznata po tome da mnogi zaposlenici koriste sluzbena vozila za privatne potrebe i poslove, dok novac za gorivo i amortizaciju vozila pada s neba. Da li ce neko stati u kraj lopovima. SRAMOTA!!!
NENAD HADZIFEJZOVIC I SCEPO RADONCIC - DVA NAJVECA ZLOCINCA BOSNJACKOG NARODA .
I ONDA LIJEPO IZADJE MURIZ NA FACE TV I KAZE DA SE TO ZENIO SIN OD NJEGOVE NANINE TETKE AL DA ON TO NIJE ZNAO . ZALI BOZE NJEGOVOG DIJETA A TO STO SE U POLITIKU UBACIO , I DOBIJA STA JE TRAZIO .
JESUL STA U RODU MEMICI ???
haha cirkus
Građani, porezni obveznici su ovaj put dobro prošli, platili su samo gorivo sipano u džipa FCUZ-a, mogla je bagra tražiti pare i za maramice
Amidžić?
Porodici Memić ocigledno su životi ugroženi, a u ovoj državi niko ništa ne poduzima da se zastite. Nekome je u interesu da se zastraše kako se obustavila istraga. Katastrofa.
Koja medijska propaganda, prvo lažna vijest da je pucano na kuću, a onda nema veze s tim
Koja medijska propaganda, prvo lažna vijest da je pucano na kuću, a onda nema veze s tim.
Koja medijska propaganda, prvo lažna vijest da je pucano na kuću, a onda nema veze s tim.
Koja medijska propaganda, prvo lažna vijest da je pucano na kuću, a onda nema veze s tim.