Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nemam problema sa njihovim načinom oblačenja, niti je problem \"pušenje droge\". Problem je rušilački mentalitet koji će rušiti da bi srušio a ne da bi izgradio bolje na mjestu srušenog. Mentalitet bez alternative, bez rješenja i mentalitet koji ne prizna tuđi trud pa makar on bio koliko i jedna zehra. Zato su borci protestvovali na svoju i štetu države, zato mediji nemaju stida niti etike, zato mladi plaču kako nema radnih mjesta a istraživanja pokazuju da ih IMA, zato FTV u reportaži postavlja isto pitanje 3 puta - ofirno i bestidno iznuđujući negativan komentar, zato Radončić ima hrabrosti staviti onakvu sliku na TV kao da je nahranio SVA gladna usta svijeta i zato #WTF gleda na neistomišljenike kao na MUJE i misli da njegovo srednjoškolsko obrazovanje čini čovjeka od njega (a grdno se vara). Cijenimo svoje i ne zahtijevajmo vec GRADIMO bolje!!!
glasaj za SDP ako zelis da se izvadis iz govana. mozda jos Kokuzi. svi ostali mi izgledaju kao banda i odrzavanje statusa quo.
Mujo nije bosnjo niti je srbin a niti vala rvat..mujo je hebiga ,mujo
Nije nego natakne te Mujo !
Uvrijedio se Mujo
@za koga Stranka penzionera rusi sve ispred sebe iskreno receno ja necu glasati za politicke stranke koje su bile aktivne u ratu ili novonastale stranke sa politicarima na celu koji su opet imali ulogu u ratu, a radoncic hmmm nije ni on daleko dogura sa kriminalom
Za koga ljudi da glasam jel za Zlaju kazu svi da ima rjesenje za nase probleme . Samo mislim o izborima sta ko ce da pobijedi . Ko ima odgovor neka mi napise . Hvala unaprijed .
Klamfa nije ti ga niko dugo zaklamfo !
Ajmo ih rušit :)
Komentari koji su bezikakvog sadržaja teško da mogu bilo koga se ticati a što se tiče Muje , droge, identiteta za drogu imaš moju između nogu a identiteta ima dok ke entiteta .
Covjek je u pravu,ne vidim da je ista lose rekao osim mislis da se tebi ne obraca
Šupalj ti je komentar do bola !
Drug upravu si bolje \"pusit drogu\" ko sto ovaj gore kaze nego biti mujo. Mujo ti je lik bez indetiteta,koji ustaje u 6 i kusur ode do posla ako ga ima,da bi nakraju mjeseca dobio para da mu bude do 10-tog narednog. Glasa za onoga ko mu daje hljeb od tri dana da jede i zahvaljuje mu se citav zivot sto mu pomaze da prezivi,njegov spasitelj. Kad se ostali radnici pobune Mujo okrene glavu u stranu i boji se da izgubi svoj bajati hljeb...Mujo je kompleksna osoba koja stane u jednu rijec \"MUJO\" Muja na ovom portalu ima za izvoza i definitivno su brojcano nadmocinji zato nam se ne pise dobro do sledece generacije malih mujcica kad ce biti po zakonu da moras zaavrsiti srednje obrazovanje.. Haj budite pozdravljeni
@junikhi: evo vidis, vjerovatno su njihovi plakati gramaticki potpuno korektni, te i obraćanja dok tvoja riječ \'\'oći\'\' se ne pojavljuje po mojim saznanjima u bosanskom rijecniku jos jednom : \'\'narkomani kako ih vi zovete imaju vise naobrazbe, visoko-skolske spreme te bontona nego sto iko od nas moze imati.\'\'
De mali frka ti što nemaš da zapališ travu pa nam prosipaš ublehe . Ovi ne mogu da se brinu o sebi a ne da nam oni otvaraju oći . Upali tv i pogledaj koji crtani flm.