Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta funkcioneri sda rada na otvorenju spomenika?
Bezrezervno suosjecam sa rodbinom, prijateljima i fakultetskim kolegama, uz vjeru da ce pocinioca stici zasluzena kaznu (ako takve kazne uopste ima!). Ipak, u izvjesnom smislu mi je podizanje ovakvog spomenika u dvoristu obrazovne institucije malo upitno, nekako maglovito. Uzorno djelo ili ideal se ovjekovjeci spomen-obiljezjem: pogibija Boska i Admire ili Suade i Olge, srebrenicki ocev zov sina Nermina (koji bi se svakog 11. jula mogao oglasiti u Sarajevu kao opomena),...Samo kazem.
ja mislim da je ubistvo adisa mrse najsvirepije u poslijeratnom sarajevu a pogledajte kolike su i kako odlezali kazne nermin i safet nek provjere ko je tu bio tuzilac a ko sudija
gdje je spomenik adisu mrsi koji je ubijen i bacen u miljacku a ubice dobile radnu obavezu tj sudija ih nagradio zajedno sa tuziocem zato jer su ubice braca od ,,gazda,, ovim ne umanjujem zrtvu ovih prodica sto dizu spomenik ali svakome je svoje dijete najdraze i mjesto svoj ubijenoj djeci je ispred sda sdp sbb suda i tuzilastva dok god oni ovakvi postoje u sarajevu nec bit mjesta za postavit spomenik
spomeni je trebalo podic ispred sda i sbb a
Dobro je da nije blizu ceste da nebi Sejfic opet naletio kad izadze sa robije jet se on opet niceg nebi sjecao
Fina satisfakcija i njima i porodicama.
Lijepo. Rahmet im dušama.
Srceparajući prizor :/
pogines i dobijes spomenik uruciti nagradu za glupost godine onome ko predlozi ovakvu glupost
Neka vam je dusama slobodan let. Ljubav ne umire. Pocivajte u miru.
Covjek misli da ce se jednom doci pameti j da ce neko nesto poduzeti, a onda te lupi samarcina i osvjestis se kada vidis ko sve vozi.l, a i hoda gradom i ko im sve stoji iza ledja i kada vidis da vecina politicara nije nista bolja od tih kriminalaca.
Selma i Edita će živjeti vječno u našim ❤️. Tuga, ponos i nepravda.
Totalno neukusno rješenje, i još pogriješili prezime jednoj od djevojaka. Nema ba u ovoj državi niko normalan.