Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davor Dragičević - predsednik Republike Srpske ! Ako Bog da.
PRAVOSLAVNA DŽAMAHARIJA JE UNIŠTILA BANJA LUKU: GRAD-BEGOVA, DJAMIJA ITD
Rekao je Mile za vrijeme kampanje da ce smaknut sektasa Mile je to i ispunio propao je jos jedan pokusaj 18,7% dzamijasa da sruse drzavu Republiku Srpsku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo spekluacije o tome gdje se nalazi Davor Dragičević. Ako ga vlast drži zašto se ambasade ne oglase i traže puštanje iz pritvora.?! Budući se one uvijek oglase, to znači da ga vlast ne drži. Ako nije u rukama vlasti onda ga drže upravo one tj "ambasade". Posljedna u nizu spekulacija jest - Davor je u Podgorici ( Britanska ambasada) . Što i nije loša pretpostavka ako znamo da Milo nikada ne bi dozvolio "snimanje" i djelovanje ruskih službi.
Odlazi cirkus iz naseg malog grada Sirokim drumom sto izlazi na most Odlazi cirkus i ja se pitam sada Ko je domacin, a ko je bio gost Nestaje cirkus u sirokoj ravnici U kisnoj noci za njim se srebri trag Odlazi fakir i artisti na zici I tuzni pajac sto bio mi je drag Dal' je sve bilo samo fol Dal' je sve samo jeftin trik Il' sve te maske kriju bol I neki sasvim drugi lik
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Suzana je cula da je ovaj u Becu,koji je inace hrvat vara sa svojom zemljakinjom.Morala je hitno za Austriju da to provjeri jer je vec dugo u Bosni.Ovaj vanbracni nestao tako da je zena bas nadrljala.Njoj treba pomoci,a ne laprdati sa koje kakvim komentarima.
E nek su vas srezali
ДАВОРЕ УЗ ТЕБЕ ЈЕ ЦЕЛА СРБИЈА
Правда за Жељка
sad policija teroriše po banjaluci a sutra će i u cjjeloj bih, vidjećete samo sad više nitko nesmije ni da protestra.
Mirne proteste terorise i gusi...to gusenje hrani nasilne, nazalost :( Umjereni su najbolji.
90 posto bosnjaka ove proteste kao sansu za ukida je RS. Isto ko sto 90 posto onih u RS misle da je svaki protest u stvari rusenje RS. A ukupno 90 posto stanovnika BiH boli uvo za pravdu ili pravo. Kad je zakon “nekom drugom u stetu”...onda ga pozivaju i hvale. A kad taj isti zakon treba primjeniti na njih...e onda je to (stavi stranku oo zelji) teror te stranke. Ne voli nas barem 80 posto red i zakon.
@Iskreno100 Ja im nikad nisam dao i ne bih...ako sam skrivio sta, platim i cao. Problem je sto bi mi svi da se izvucemo od kazne placanjem mita a onda ce ti isti tvrde da traze pare. Budi posten pa ih zajebi i plati gdje treba.
davore direktoreee
Zao mi je ali mislim da jadni narod nece moci od ovih uhljeba nista postici
Protesti u Beogradu u Banja Luci pa vrijeme je da i mi u Sarajevu sta napravimo da ne budemo izuzeci hahaha
Treba ih naoruzati nek se porokaju
Što Bakirovi i Milokradovi falangisti uživaju na ovi komentarima na tragediji ove porodice.. Ali ovo u BL nije ništa ako u vladu FBiH uđe SDA. Kada Sebija počne odbijati bubrege, biće veselo.Samo što oni to neće osjetiti jer se po stilu pisanja vidi da su to potomci pobjegulja i dezertera iz 1992, smješteni u državama gdje su osnovna ljudska prava zagarantovana i za njih se ne treba boriti.
TO to samo tako hahahaha dodik razjeebi tu stoku sto se buni protiv tebe hahahaha a glasali za tebe vrati te turko-vlahe tamo gdje im je mjesto u anadoliju