Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka lopovi iz SDA pitaju svoje koalicione patrnere, jugoslovena Dragana Čovića i HDZ kako su uspjeli preusmjeriti tok rijeke Radobolje zbog skorojevićkih, političkih i tajkunskih hacijendi.
Odlicna ideja da se ispravi korito rijeke Miljacke, kako nebi pravila probleme prilikom povecanja svog vodostaja u Jesen i Proljece. Podrska Nacelniku Semiru Efendicu da i ovo uspjesno uradi, kao sto je komplet opcinu Novi grad preporodio, izgradio i revitalizovao. Kad uskoro dodje za Premijera Kantona Sarajevo, ovako ce i Kanton obnoviti i preporoditi. SRETNO buduci Premijeru Semire Efendicu.
Zasto mijenjati tok rijeke miljacke, koja glupost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijepi planovi, nažalost ljudski život prekratko traje za ove ovako spore vlasti
Dajte nam covica za nacelnika, covkek ima iskustva u ovakvim projektima bice to gotovo za 6 mjeseci.
Ovo nema veze sa Efendicem nego sa Zavodom za planiranje. Ovo je stari regulacioni plan koji je na cekanju a uradjen je kad je nacelnik opcine Novi Grad bio onaj mali SDP-ovac. Sad ide u realizaciju zahvaljujuci novoj vladi. Podrska novoj vladi.
Pokaži se Elmedine dino Konakoviću!
Nije Miljacka kriva Bake je kriv!
Saniran most hahahaha pokrale se dobre pare radilo se godinu i kurus 29 godina SDA lopovluk vlada čitavom BIH
Izbori su blizu , uhljebi ne bacajte nam prašinu u oči .
MISLIM DA SU TA PREPUCAVANJA SUVIŠNA.....!!! KO VAM JE KRIV MIMO VI SAMI!! KO BACA SMECE U RIJEKE, LIVADE I CESTE??? KO RUŠI I LOMI DIJECIJA IGRALISTA?? KO UCI DIJECU DA JE "MOJE SVETO A TUDJE KOGA ŠIŠA"??? PREVENSTVENO JE NAROD, RODITELJI I SVI ONI KRIVI KOJI ZA SVE ZIVO IMAJU ODGOVOR NA BILO KOJU KRITIKU DRUGIH, A I ONI ŠTO ŠUTE KAO NIJEMI I KLIMAJU GLAVOM, I CIM UDJU U KUCU LUPAJU KOMEMTARE KAO ŠTO SU "BAKIR KRIV ITD...."!!
Bakir je kriv jer sda zaposljava podobne a ne sposobne. Pricom o ratu drzali su nas taocima, da ne gledamo kako pljackaju i unistavaju drzavu. Nije nase firme opljacko dodik. Bakir je kriv za sve i jednog lopova od direktora do cistacice, jer nije uveo inspekcijsko tijelo koje ce kontrolisati rad svih sda kadrova.
Bakir je kriv za svakog rukovodioca koji za 6mj nije pomakao preduzece ka naprijed i zamijenio ga sposobnijim. Kriv je jer je sda digla ruku za pljackaske plate politicara, dok narod skapava od gladi. Bakir je kriv jer je dozvolio da se Elena Causesku ponasa ko da je vlasnik kcusa. Ja mogu vako do sutra...
Kobi reko cuda da se dese pa miljacka mosnjake odnose
mislite "Ispravljanje krive Drine na Miljacki"
Odlicna ideja da se ispravi korito rijeke Miljacke, kako nebi pravila probleme prilikom povecanja svog vodostaja u Jesen i Proljece. Podrska Nacelniku Semiru Efendicu da i ovo uspjesno uradi, kao sto je komplet opcinu Novi grad preporodio, izgradio i revitalizovao. Kad uskoro dodje za Premijera Kantona Sarajevo, ovako ce i Kanton obnoviti i preporoditi. SRETNO buduci Premijeru Semire Efendicu.
@RepublikaBiH2 Ideja nije odlicna. Ispravljane rijeke samo probleme povecava
Pa nije ništa čudno kada nam već 25 godina kičmu ispravljaju isti ovi koji hoće da isprave krivu Miljacku. Fali Efendiću građevinskog zemljišta pa se ukazala prilika da se malo i reljef promjeni. Bolje bi im bilo da razmišljaju o prečišćavanju vode u Miljacki i čišćenju njenog korita,a ne o njenom ispravljanju. Ili ne daj Bože da se neko dosjeti zaštititi floru i faunu. Ma kako loše izgledala ona se može srediti.
Kad bi Sarajlije znale koliko je Miljacka ruzna pojava za gledati, zabetornirali bi je cijelu i napravili parking!
Pa ti je ne gledaj...
@iNtuitive MORA DA SI SA PALA, ŠTANA TO REČ?? IMAM OPIS ZA PALE: SRANJE OD GRADA!!
Trebaku zastitne ograde kao svugdje na planeti u normalnim drzavama pod broj 1. Pod broj 2 treba uvesti strucnjake iz trecij zemalja da daju svoja misljenja. Pod broj 3 generalka ove miljacke, odvodi, kanalizacione cijevi se moraju na drugaciji nacin rjesavati. Ovo ne lici na M od miljacke od prije 40 godina kada je mala ribica namigivala iz bistre, ciste vode