Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nemamo ni gaze po bolnicama
Bullevar, ja kad sam vidio onu tvoju sliku pa i krmak je ljepsi od tebe, sad vidim zasto si toliko isfrustriran.
Znaci Bulevar ili Joco Todorovic, to je ime ovog bolesnika.
Bogate zemlje se obezbijedile,a ovim drugima šta ostane.Naravno,kad ovo sve bude juče,opet će krenuti priča o "evropskoj solidarnosti","evropskoj humanosti" i onim dobro poznatim "evropskim vrijednostima"..Sad vidimo te "evropske vrijednosti" na djelu..malo mi se povraća.
@NightBird ako je nama kriv sto ne ulazemo u nauku i istrazivanje, imali smo toliko instituta koji su unisteni u ratu i poslije njega, dopusta se da pamet odlazi..da je srece imali bi svoje laboratorije i sami bi ispitivali i pronalazili..nije ni onaj turcin nesto posebno imao, nego malu laboratoriju pa covjek pronadje vakcinu a unas sjede po šiša barovamo to im je sva nauka
Najodgovorniji su za problem i nabavku Vakcina Milan TEGELTIJA i Ankica Gudeljević.....
Mene nećete cijepiti ni pod kojim uslovima!
pišaj ih , da su nam stigle prija pa hajd, sad kad su moji na infektivnom ostadne mi samo da se za ostale brinem ... a ne igrajte se ni malo s ovim
BULLEVAR BIJELJINE JOCO TODOROVIC JE PROVALJEN . A TACNO JE DA JE I KRME LJEPSE OD NJEGA . KO NE VJERUJE NEKA MU POGLEDA PROFIL .
Evropa maceha .
NEMA STA , OVAJ BULLEVAR BIJELJINE JE PRAVI IDIOT I MALOUMNIK . NADAM SE DA CE GA ADMIN KLIXA BANOVATI . A AKO NECE , PA NEMA VEZE , I TO NESTO GOVORI :::)))
@gooUser1587075903 to dovoljno govori ;o)
Pfizer pfizer pfizer, a cijepivo napravili turski bračni par, Biontec
Buuuu eto bajeee buuu.
Ovo slicno ko i sa Tariguzom.Naparavis nestasicu i rasprodas sve za mjesec kolko se proda za godinu..🤣
Nazvao Fadil direktora. Ne paniči svijete, proizvodnja se nastavlja.
Da se vakcinises prirodnim putem a usput si zensko do 30 godina javi se na moj broj
Nama nasi nisu ni paracetamola dovoljno obezbjedili... Aj bice...
Ko koga ovde handri???