Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema većih prljavaca od ovih iz srednje Bosne.. Bosna, Lašva.. to ni na šta ne liči, sramota me proći tuda
O Vrbasu na ruti između Gornjeg i Donjeg Vakufa da ne pricamo.
@Lovorko2 Tacno tako, Romi skupljaju gume, ono sto im nedostaje kupe za male pare po otpadima.Policija ne reaguje, dok se narod truje. Sto je jos gore, ova nasa sirotinja vidila od njih, pa poceli i oni da loze gume, namjestaj, patike.......
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan od brojnih dokaza da smo tu gdje i zaslužujemo biti. Nije nama vlast kriva jer mi smo vlast, ti ljudi gore su dio nas i bilo ko od nas da dođe na vladajuću poziciju bio bi isti ili čak gori od njih. Jednostavno, mi smo dno.
@Velja62916 Opet nešto Dodik i Srbi .
Interesantno je sto se od ovih guma uz malo znaja i truda mogu napraviti prelijepi ukrasi za dvoriste.
Eto sto Bosna plavi.
Stoka sitnog zuba... izvinjavam se ovcama i kozama zbog poredjenja :)
nema ko da otkupljuje gume..zato su i zavrsile u rijekama
I onda kriv Bakir, kriva SDA , kriva vlada
Valjda sramota vulkanizera nije moje da vozim stare gume kad zamjenim
To sve govori o nama...tako je oko zgrada po sarajevo...primitivizam i nekultura
kažete da Žepče nije dobilo ništa jer se nisu prijavili, a nisu zato što im je deponija na obali rijeke
Nema vecis stetocina i peksijana od nas u BiH, sve smo sami sebi zagadili, zatucani i zalupani debili unistili smo sve od suma do rijeka i jezera fujjj jesmo olos malo je reci
@gooUser1553007941 Migranti su mila majka, kakvi su ovi domorodci.
Sramota je unistavati prirodu jedne od najljepsih drzava na planeti. Treba uciti mlade generacije kako treba a stare kaznjavati.
Bošnjak ponosni preponosni gumeni
nemojte tako, ribe vole gume. sluze im da sesakriju.
Samo po dzepu, kaznjavati strogo pa ce biti efekta . Nisu ni Svabe kulturni al kad ga po dzepu oprzi onda se boi i pomisliti prekrsaj napraviti .
Kakva je mentalni sklop jednog covjeka da moze baciti gumu od auta u rijeku,pa jel taj svjestan kad baci tu gumu u rijeku da sam sebe truje.
Kojih građana ?