Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo kad počinje. A kad završava ??????????????
e bas da vidimo ako je dobijem danas javicu
Moram ovaj vic, cim ugledah sliku na clanku :-))) Sjede dva penzionera u parku i ovaj pita - jesi ponjeo hljeb za golubove ? a drugi mu kaze - mogu ja golubova i bez hljeba...
da vam kazem kako pocinje...kao na lotu izvuku par penzionera koji dobiju penziju i kazu "pocelo je" onda se to protegne u naredni mjesec.
sramotno da je to neka vijest za novine.......sto bi trebala biti normala......konstanta......a ne bauk......
Penzije moraju biti 1. u mjesecu do Izbora Oktobru ili SDA i HDZ idu u istoriju. Najbrojnija skupina glasača, njih 400.000 mogu srušiti bilo koju stranku na Izborima. Budžetski glasači, njih 100.000 koji imaju topli obrok u visini penzije ne mogu spasiti od poraza trenutnu vlast.
Ne zaliječite se kod nana/deda da ih obiđete još uvijek. Isplata je počela danas a ove minimalne penzije će biti isplaćene tek 20 i nekog ko i svaki mjesec!
Penzioneri kao carobnjaci,vlasti ih izgladnjuju a oni sve deblji.
hahahahahahahaha
jupiiii, odo posjetit nanu da vidim kako je. ;)