Federalni zavod PIO
5
Isplata penzija počinje 6. novembra
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon nove podvale prema penzionerima, Vlada i vladini predstavnici penzionera, čija će se smjena ekspresno zatražiti, urađeno je to da se manja populacija penzionera penzionisanih do 1998 nagradila sa 10%, da su oni koji su penzionisani do 2007 dobili 5%, a svi ostali dobili su klinac od ovce, vlast pokušala jeftino izvući ovakvim zakonskim rješenjem, koje je diskriminatorno prema svim radnicima koji su otišli u punu penziju 40 godina staža poslije 2007. god.
Prevara se posebno ogleda u tome što su penzioneri tražili povišicu za 10% svim penzionerima a ne diskriminatornu stopu, po kojoj će pola minimalnih penzija dobiti tih bijednih 5%, a pola neće dobiti ništa, jer su otišli u penziju poslije 2007.godine. Ovo Rapa i njegovi kompanjoni nisu smjeli prihvatiti trebali su tjerati štrajk do punog ispunjavanja uslova penzionera i ne samo prevarenih nego i budućih koji danas hrane Vladu, Rapu i PIO/MIO F BiH svojim doprinosima iz plaće.
evo kako se osvajaju pojeni za izbore. infuzija stigla hajmo 🐏🐏🐏🐏 i 🦍🦍🦍 svi u red da vam se udjeli.