Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA IM ČAK NE BI NI SUDILA, ILI IH PROTJERATI U P.M. SA DOŽIVOTNOM ZABRANOM POVRATKA U OVU ZEMLJU ILI IH SPENGATI U ZATVOR DO SMRTI. MALO NAM JE JADA NAŠEG SAMO NAM TREBAJU OVE PRIKAZE. HAPSI I NE PUŠTAJ, JOŠ DOBO NAMLATI.
e moj Bosnjo, opet ti cafiri sude zbog famoznog "ISLAMSKOG VERBALNOG DELIKTA" ! vise se ni casni Kur'an nece smjeti naglas citirati, balije cinkaju a cafiri i munafici sude ... "I protiv njih pripremite koliko god možete snage i konja za boj, da biste time zaplašili Allahove i vaše neprijatelje, i druge osim njih – vi ih ne poznajete, Allah ih zna. Sve što na Allahovom putu potrošite nadoknađeno će vam biti, neće vam se nepravda učiniti." (60) Kur'an Al-Anfal
Tito, ovoga vjernika Muslimana ne bi priveo i sudio mu.
Ko je svedok haha, joj smijurije od drzave i sudstva, mora se negde trenirati strogoca
ovakvim ljudima nije mjesto u bosni i hercegovini, treba ih predati IDILu prije invazije