Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdravio te causevic
a ti dosao na to mjesto preko politike po zakonu. koga vi vise za** te
Zar se uopste treba raspravljati o (ne)placanju poreza i to od kladionica? To samo u Bosni ima.
Sta hoce da kaze? Primjenjivacemo zakone dok politika ne kaze dosta? Hajde, bar si rekao istinu...
Jad SDA-ovski …džamija i panjkanje ljudi …finansijska , porezna , pošta , telekom , duhanjara …da si moro ikad marku zaradit van državnih firmi pito bih te bil bilo zadovoljavajuće...
SDA dupelizac i poslusnik. Sto niste zatvorili GRAS? Radi izbora naravno.
@Syu Vise para u budzetu. Jasno kao dan...
Da zakoni se primjenjuju na privatnim firmama. Drzavne firme zaobilazite u sirokom luku.
Kako ide nezakonito zaposljavanje neskolovanih zena od 50plus godina u Poreznoj upravi, pored toliko skolovanih mladih ljudi? Da li je i to zakon prije politike ili?
Kad treba oteti od naroda za cas se vi dogovorite o svemu.Evo vam stoko politicarska još jedan prijedlog:Uvedite akcize na zrak a za mjerace potrošenog zraka postavite one rijetke nezaposlene clanove familije i stranacke uhljebe da mjere iz kakvih kancelarija.
ako tvrdis da je zakon prije politike,zasto jos uvijek cvijeta siva ekonomija,rad na crno i ne placanje doprinosa?
zato sto nam je skolstvo u k****... pa ti ne znas da "cvjeta" i da je "neplacanje"....