Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne možeš ti sajo očistiti koliko zenicka bagra može nabacati smeća
Na Otoci u Sarajevu građani preskaću pacove i hrpe smeća, gledajući da ih pri tom ne raskomadaju čopori gladnih pasa. A u znak zahvalnosti rumeni načelnik općine Efendić pravi Turcima luksuzni hotel, tvrdi da za pse nije odgovoran, a za ostalo ga boli turac. Ekološku policiju plaća AL joj je naredio da se ne javlja na telefon ! Možete se žaliti upravi vodovoda , kad u općini STrai Grad gdje joj je sjedište ima struje ! ŽIVJELA ZENICA !
Čuj čisti već 20 godina, ... istina je da to radi u zadnje dvije godine. Jest bez naknade ali od općine su dobili socijalni stan a svaki dan "zaradi" bar 20 KM što mu daju prolaznici.
@unmibh Stanujem blizu, živi u zgradi koju je napravila općina,.. socijalni stanovi. Po njegovoj izjavi, neko ga je nasavjetovao da to radi i da će to ljudi primjetiti prije ili kasnije i nagraditi ga za to. Dakle ne radi se o ekologiji nego o interesu.
@svjetlo u tami ja nikad nisam bacio ni papirić na ulicu. Uredno plaćam sve račune i od mene sasvim dovoljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne sam, Safete...
Još uvijek ne radi ništa društveno neprihvatljivo, ali očito da čovjeku treba stručna pomoć. (Čak i više nego onim koji bacaju to smeće.)
Fin neki cova, Safet!