Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok vjerske zajednice stoje uz etnonacionalne stranke i raspiruju medjunacionalnu mrznju ja ima nista ne vjerujem. Vjerske zajednice su instrument politike da dodje na vlast.
sve tri jednako
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! OVAJ SMRDLJIVI TOP KOMENTAR OVOG SMRDLJIVOG ĐIKANA SAMO "SLUČAJNO" IMA VEZE SA REDAKCIJOM KLIXA! P.S. ZAŠTO, NITI JEDAN KOMENTAR NE MOŽE BITI TOP A DA SE NE POPLJUJE: -Rh. PREDSJEDNIK ALIJA IZETBEGOVIĆ - BAKIR IZETBEGOVIĆ -SEBIJA IZETBEGOVIĆ -ISLAMSKA ZAJEDNICA -AR BIH -MAJKE SREBRENICE - ........ - ........
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hođže i popovi najgori lopovi.
budimo realni...bosnajcima je najbolje da se distanciraju od islama....to je jedini nacin da prezivite...ostavite islam arapima...
budimo realni...bosnajcima je najbolje da se distanciraju od islama....to je jedini nacin da prezivite...ostavite islam arapima...
koza nostra su djeca iz obdanista za ove
IZ predstavlja samo jedno obično preduzeće i ništa više. Leglo korupcije i nemorala, a puna usta Allaha na svakom koraku.
Novotari bi o tumacenju vjere da pricaju
Ideologije su na vlasti kod nas od 90 pa na vamo,tu nema dilema,zato i jesmo u bunaru
Rekose oni koji nam "ohalalise" kamatu tako sto su svojevoljno porucili da dizemo kredite!!! Kakva islamska zajednica BiH kakvi bakraci!!! Samo gledaju gdje je para
Sve zemlje sa muslimanskom većinom imaju problem sa radikalnim islamom pa nemojte očekivati da ste vi izuzetak. Valjalo bi se radikalnom elementu oduprijeti jezikom i perom, pokazati narodu pravi put a ne samo ubirati hodzarine i sabirati sergije
Hajd ne sernjaj, Ustaše i Četnici nisu teroristi, ne, po tvome ubiju po par hiljada nevih ljudi i onda su domoljubi. Daj i jedan primjer gdje je jedan Bošnjak učestovao u terorizmu.
Pravoslavac sam i zelim da govorim u ime "svojih". Znaci SPC. Razlika izmedju Pavla i Irineja je kao izmedju raja i pakla. Pa vi gledajte kako ce te.
Aferim ti, nego nisam shvatio ko je raj, a ko pakao u cijeloj priči.
Pravoslavac sam i zelim da govorim u ime "svojih". Znaci SPC. Razlika izmedju Pavla i Irineja je kao izmedju raja i pakla. Pa vi gledajte kako ce te.
Lezi hljebe da te jedem.
U redu, dajte vi prvo porijeklo imovine pa idemo dalje, myfftije!
Ima jedan pa kaže da bi sve u životu bio, samo ne bi bio hodža ili predsjednik svojima
Islamska vjerska Zajednica nije nista kriva za Agresiju od strane Srba 92 God,ali ako i na ovim izborima podrze SDA-bandu, postat ce direktni Saučesnik i vječno ce snositi odgovornost za Propast muslimanskog naroda u BiH !!!!!
Odvajanje vjerskih zajednica od države i obrnuto su jedini recept za normalnu državu.
Haa, haaa, haa ,haa ! Jeli to od danas pocinjete da glasate za HDZ, SNSD , SDP itd. Ili ste tu pricu naucili od ISIL, jer je to i njihov glavni moto , religija iznad svega, i ako nije tako ode glava.