Komentari (497)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reče "napaćeni" bošnjo, zapali cigaru, nagnu pivu i ode stavit keca na Barcelonu.....pa kod švalerke passatom
Iran, Saudijska Arabija, Turska, Egipat, UAE.... Sve svjetske papirne velesile. Zašto ne naprave sami halal vakcinu. Zašto, zato što nit mogu nit znaju...
Mogu se samo nasmijati na ovo
Molim površne Srbe i Hrvate a i Bošnjake koji svoju religiju svode na folklor da ne komentarišu bezveze. Islam nije ni folklor ni babska priča.
Ne znam čemu ovaj članak. U ovakvim situacijama se primjenjuje princip manje štete. Ko spada u ugroženu kategoriju životno ugroženu prima vakcinu bez obzira na svinjetinu općenito. Ko nije ugrožen čeka i to je to.
A budalastina brate ??? Ako je dozvoljeno muslimanu pojesti svinjetinu u nizdi da ne bi umro od gladi, valjda je i zdravlje i zivot takodjer ovdje u pitanju. I ne jedu vakcinu, nego je prime drugim putem u tijelo. Vala budalastina sto jest, jest !
vakcina je tu i nije obavezna, a ako je vjerska obaveza muslimana da trebaju da tragaju za lijekom koji ne sadrzi svinjsku zelatinu, neka onda tragaju, samo mislim da bi trebali dobro pohititi
Boze sta sam bogu zgrjesio. Ovo ode sve u krasni.
Jesi li ok?
Ma de ba.
Ja gluposti Boze sacuvaj.u BiH ce se prvo politicari vakcinisat pa onda vjerski poglavari a narodu sta ostane.Ako koji hodza ne zeli vakcinu ja bi se rado zamjenio sa njim a musliman sam
U svemu ima "svinjetine", od krema, karmina, vakcina...da ne govorimo o svinjskim srčanim zaliscima koji su se koristili pri operaciji srca...ljudi nikako da shvate da je svinja najiskoristivija domaća životinja..i hvala joj na tome. Što ne mogu ove kvazimoraliste i idiote! Nabaviti najučinkovitije vakcine, a svakom ponaosob ostaviti da izabere hoće li se ili ne vakcinisati. Ako možemo na pluća stavljati svinjsku mast i liječiti se...može vala i ovo.
Mediji u BiH su javili da je njemačka veleposlanica u Sarajevu o Schmidtu već o tome razgovarala s Komšom i Džaferom. Christian Schmidt potpredsjednik je Kršćanske socijalne unije od 2014. do 2018. Posebice angažiran na vanjskopolitičkim pitanjima. Ove godine Schmidtu je u Berlinu Plenković uručio odličje “Red Ante Starčevića”, dodijeljeno za njegovo zalaganje za međunarodno priznanje Hrvatske ali za ustrajni rad na jačanju odnosa Hrvatske i Njemačke.
preporuka islamskoj braći za svaki slučaj prije vakcine, potegnite makar 2 deci rakije i nejma ba da fali!
tako mi alaha dželašanuma, pa SVINJETINA I JESTE ONO ŠTO U VAKCINI LIJEČI,.... naročito zaražene virusom islamizma!
Kako bi se prekinula svaka rasprava o ovako bitnoj temi, odmah bi trebalo obavijestiti Sultana da pošalje donaciju. On sigurno ne bi mogao pogriješiti, ta ovo je njegova bašča, njegovi ljiljani, reko Babo! ( Da se ne ponovi stara priča mračnog vilajeta:"Ko uzme ovog kamenja, kajat će se, ko ne uzme, kajat će se..")
Ko primi nije musliman, 🤣🤣🤣🤣🤣, vrh . A ko ne primi, pravi je musliman...ne mogu se nacuditi tumacima i posrednicima izmedju Boga i covjeka, a po Islamu posrednika nema..
nisam ni sumnjao u našu pamet. nema zime za muslimane