Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mutimir moze u posjetu Jemenu , da vidi merhamet na djelu a moze i prisustvovat javnim pogubljenjima na stadionima a moze i na tecaj , kako raskomadat novinara , kad se mutimir vrati videno moze primjenit kod kuce , to bi bilo isto ko da Vatikan napadne drugu drzavu i pusti da djeca umiru od gladi ako se varam nek mi netko objasni gdje grijesim , inace svako dobro i cijenim svakog istinskog vjernika koji vjeruje u dobro
Joj čovječe, 2800 KM/osobi. Baš je skupo.
Ne bi otiso da umrem među poganim Arapima da mi pola Dubaija u nasljedstvo ostave, kamol da im ja placam 10 milja
Kakve veze ima Dubai sa Saudijskom Arabijom? De ti Atlas malo uzmi u ruke
Haha, vakcinisi se i onda test🤣🤣🤣🤣, pa koji se k. onda vakcinises.
nema od tog ništa, vidjet ćete da će saudijci ovo zabraniti.
Treba meku napraviti u BiH pa da ovamo dolaze organizovano. Napune avione, hotele, restorane a i svoje religiozne obrede. I onda ih se opet vrati avionima. A ovi naprave samo piramide u Visokom i niko osim Đokovića ne dolazi u posjetu.
Hajde hvala Bogu radi vjernika koji zele na Hadz...