Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekuje se pronalazak krstionice koja će posvjedočiti da su na ovim prostorima Hrvati, tj. katolici obitavali 100 godina B.C. (Before Christ)
chev_chelios vi ste se do 1974 izjasnjavali kao srbi/hrvati islamske vjeroispovijesti tek tad ste dobili mogucnost da se izjasnite kad muslimani , a "bosnjak"ne postoji sve do kraja rata.tako da je glupo da pricas da su srbi protjerali "bosnjake" kad su turci tek otisli tad to nije postojalo...
a znas li zasto smo se tako izjasnjavali, kako smo se prije toga izjasnjavali i zvali. Kako su se pravoslavci, katolici, heretici... izjasnjavali. Bosnjaci prijatelju.
Zasto uvijek presute bure koje nadju