Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ramo,prvo tvoji sinovi, pa ja ću odma iza njih jel pošteno 🤝👍😋⚜️
Samo vi zakazite okršaj,.. ali ne uvlačite sirotinju u rat..
Mile sve vec isplaniro...najjaci politicar na balkonu...
Ko ti je ovo ovako pismeno sastavio, dragi Ramo
Imamo mi khurac od ovce. Do sada se dobro pokazalo kako ovaj ghenocidas moze da radi sta mu god padne na pamet sve dok amerika ne kaze...ok...hajd sad smiri malo ili slijedi degenek. A Rusi, Madjari I Milanovic kao tri ciganaska lopova hinjski cekaju iza coska.
Kad bi se sastao sa Ramom dodo bi bio ko palaćinak
Ufff🤦
Ramo posalji mu sleper parizara, nek vidi sta je domacin
relaksacija odnosa,drago mi je da je SDA kriva sto su odnosi takvi kakvi jesu...fuj bagro trojkaska
uzivat ce al u ku*cu na Baščaršiji tu bi i bio kraj
Objava mu je za svaku pohvalu . Ako dode do nedaj boze sto se kaze . Moramo nauciti lekciju iz proslosti da bi imali buducnost jer ako nismo naucili ponovo padamo u crnu zemlju .
Sta bi nam falilo sa dodom na zapadnom balkanu...bili bi mocan savez niko nam nista ne bi mogo ni hrvati ni albanci...
E moj dodiče ovaj ima sinova, ko ti članova snsda.
Kako da mu rijeci imaju tezinu kad je lopov kao i ovaj kome se obraca?!
Ne igraj Duduk sa njim, on je već osuđivani kriminalac. 🙄
Hocemo li svi jednako sinove u jurisne brigade slati
Pa, Dodik nema izbora, za kriminal i prazne kase u budžetu, mora da ide na kartu rata, pa ili da izbriše u Rusiju ili kod Orbana ili da zavlači priču, budali je jasno, da je to baš tako lako Vučić bi napao Kosovo, ali ima baja i nad njim i Dodikom. Ostaje im samo da palamude, oni bi narod ostavili i pobjegli kao i ovi što ostaviš ranjenog na Kosovu, a kao i kralj Petar, uzeli pare, pokradene od naroda i bježanija.
Pa, Dodik nema izbora, za kriminal i prazne kase u budžetu, mora da ide na kartu rata, pa ili da izbriše u Rusiju ili kod Orbana ili da zavlači priču, budali je jasno, da je to baš tako lako Vučić bi napao Kosovo, ali ima baja i nad njim i Dodikom. Ostaje im samo da palamude, oni bi narod ostavili i pobjegli kao i ovi što ostaviš ranjenog na Kosovu, a kao i kralj Petar