Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa campara je ko bio intelektualc al ovaj makar prica
Ramo udara gdje drugi ne smiju, pogotovo hinja i kukavica Bakir
Koliko glup narod da vjeruje u ove svađe, pa hajvani zaguglajte minutu samo naci cete nedavno da su mediji uhvatili Isaka i Nesica na kafi na Trebevicu. Znaci privatno na kafu a onda ovdje u medijima se kao svađaju. I nas narod jos vjeruje u to. Boze sacuvaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako je lako biti popularan ministar u Bošnjaka. Ne moraš ništa raditi, dovoljno je da jednom dnevno nešto kažeš protiv Dodika, i da online portali to objave. I odmah si ok i popularan.
Samo si ti smjesniji od obojice
Ovaj gospodin je penicilin za kockaste glave,brude i kalibra Zahiragic i ostale mangupe.Dosta je Genjca,Džaferovića i ostalih uvlakača.Treba neko da udari šakom od što.Nisam glasao za Ramu,ali svaka mu čast.Aferim
Ali ima pravo
Isak zvani helić
E sada će tebe Isaće da tuže kod Vučića, Obrana i putina.
Kad se seljak dočepa pozicije. Vidi mu rječnika, vidi mu stava. Tačno nisčim nismo zasluzili ovu drzavu
Gospodinu govoriš gospodski, a seljoberu - kako priliči. Zar nije tako?
Neki dan na TV-u gosti Isak i Nesic. Rekao bi covjek oni kao neki neprijatelji, kad tamo oni ko najveci jarani, sve jedan drugom s postovanjem pricaju, Pa kazu kako se cuju skoro svaki dan, kako cesto popiju i kafu, kako imaju dobru saradnju itd… Moj Bosnjace ne nasjedaj na jeftine trikove Isaka, niti na ove komentare umotanih srpskih botova koji se predstavljaju da su Bosnjaci i kao hvale Isaka. Sve je to spin, svi oni rade skupa.
Pijačarski bonton
Ovaj Isak izgleda kao lik iz crtanih filmova
Zna ovaj da je Nesic smijesniji od Dodika iz iskustva sa privatnih sjedaljki.
I Ramo je bombas,ko Bosko Buha. Baca bombe cesto i gdje stigne.
Da sam Srbin bio bih zabrinut za imovinu naseg Milokrada.
jel ono Batko imao emisiju, "Nagovorite se ljudima!"?
Jalovo populističko prepucavanje sa "kraljem" populizma na ovim prostorima Miloradom Dodikom. Ništa dobro nam neće donijeti, dok će njima dvojici donijeti jeftine, ničim zaslužene političke poene, kod ovog značajnog dijela nepismenog i zatucanog srpskog i bošnjačkog sveta.
Koliko god da je preseravanje, jedva smo dočekali jednog "populistu" koji će uzvraćati paljbu laktaškom teletu. Čisto da ne bude da svi sa naše strane stalno ćute, iako ni ovaj nije cvjećka i nije ni blizu najbolje opcije za svoju poziciju.
Nesic Ministar sigurnosti koji upucuje prijetnje svojoj funkciji .