Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti si rekla da su sve strane u Mostaru bile iste a pogledaj kako je Mostar izgledao 93. godine nakon granatiranja od strane uzp-ovaca.
O djeco, učite šta vam pravosudni sistem poručuje: za genocid ne da nema posljedica već ćete biti nagrađeni kao heroji! Dizaće vam biste i oslikavati murale... Pjesme i knjige će pisati o vama. Veliki državnici i filozofi će vam odavati počast a država će vam plaćati penzije
Moja Irma bolje se poklopi po usima i ti i ta NS .. sta ste uradili dole ne moze dvije Neretve da operu.. idite na joging sa Hdz Gradonacelnikom .. pa neka to rijesi...
a nk buna ??
Evo one što pije klipaču ožujsku
Nije sukob navijaca nego upad huligana u naselje i njegove mjestane... nemoj te nas mijesat sa nuim molim vas
Nije bilo navijackih sukoba vec je grupa huligana, cija se imena znaju, upala u mirno naselje u pola noci i poceli uznemiravati normalan svijet. Nakon toga komsije su se digle i rijesila stvar prije nego je policija dosla. Tako. Kani se mazanja ociju.
Kakva li je stranka kad im je ova najbolja. Bila niko i ništa prodala glas za malo mediskog prostora i sad ona kao nešto bitna.
normalno da im ne odgovara, pa to je njihova privatna vojska za izazivanje nereda i medjunacionalne mrznje
Go Irma Go ! Mic po Mic! Tik Tak...Tik Tak...cujete li levati? osjecate li ?? :) Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak...
Sve 5, ali se kladim da nijedan Bakirov diverzant ( DF ) ne smije da razgovara sa Irmom 1 na 1 :D Pojesce vas ova hrabra Mostarka za uzinu hehe.Samo naprijed Irma, BiH te voli, a levati kude.Tik Tak...Tik Tak...
Ko o čemu, *urva o poštenju!
Jel ovo ona sto je sa najmanje glasova htjela da bude gradonacelnica?
Bjezi i ti u pm
Kakve veze ima nekakv mujo sa Mostarom? Nikakve apsolutno,muje mrs iz Hercegovine.
Akloholocarka...
Zato si ti Irma prodala Mostar a baljezgas o drugima?Da li si odvratna sama sebi kao sto si odvratna nama koji smo te prozreli?